De top 5 van …

Onze medewerkers bezoeken regelmatig de bestemmingen uit ons aanbod en komen daarbij de mooiste plekjes tegen. Van fraaie stranden en balkonuitzichten tot de meest romantische plekjes en fijnste wandelbestemmingen in Griekenland. In onze digitale nieuwsbrief de Aroma Elladas vertellen zij erover in de vorm van een top 5. Hieronder een overzicht.

Griekenland in oktober, vijf redenen waarom

In oktober worden de dagen korter, de temperatuur gaat langzaam naar beneden en de regen komt om de hoek kijken. In Griekenland daarin tegen is oktober de perfecte maand om te bezoeken. Nico geeft u vijf redenen om in oktober naar Griekenland op vakantie te gaan.

Griekenland in oktober

Top 5 bijzondere bezienswaardigheden van Conny

Dat Griekenland een bron van cultuur is weten we al langer. Conny vertelde ons wat haar favoriete bezienswaardigheden zijn.

Waar wilt u heen?

Top 5 leuke plekken op Kythira

Kythira is een lieflijk eiland met veel leuke plekken. Wij geven u een top 5 van leuke plekken die u kunt bezichtigen wanneer u het eiland bezoekt. Ontdek wat Kythira zo bijzonder maakt.

De leukste plekken van Kythira

5 redenen om te na-zomeren

Ook in het najaar is het nog zeker de moeite waard om naar Griekenland op vakantie te gaan. Waarom dit zo is leggen we graag uit!

Wat het najaar zo interessant maakt

Top 5 plekken voor een verfrissende duik op Kreta

Bijna het hele jaar mooi weer, dat is voor de Kretenzers de normaalste zaak. Zij genieten al vanaf vroeg in het jaar tot aan de wintermaanden van de warme zonnestralen. Genoeg reden om de mooie stranden van Kreta een bezoekje te brengen. Welke is uw favoriet?

De mooiste plekken voor een duik

Top 5 uitzichten op Corfu van Barbara

Barbara staat al jaren klaar als manager van Atropa Travel Corfu om de basis te leveren voor een fijne vakantie op Corfu voor de gasten van Ross Holidays. Engelse van oorsprong werd ze ruim 30 jaar geleden verliefd op het eiland en haar man. Bekijk haar favoriete uitzichten op het eiland.

De mooiste uitzichten van Corfú

Top 5 voor een vakantie in het voorjaar

Een vakantie kan nooit vroeg genoeg beginnen. In de maanden april en mei is het dan ook al mogelijk om uw vakantie door te brengen op een van onze bestemmingen in Griekenland. De zon is dan al heerlijk warm en de natuur is op haar best. Daarom geven wij u een top 5 van bestemmingen die de moeite waard zijn om in het vroege seizoen te bezoeken.

Vakantie in het voorjaar

Top 5 Pelopónnesos in het voorjaar

De Pelopónnesos is een veelzijdige bestemming. Het zachte klimaat geeft mooie voorjaarsweken, ideaal om erop uit te trekken. De natuur fleurt op en leent zich voor het maken van fraaie tochten. Wij maakten voor u een top 5 van ‘things to do’ op de Pelopónnesos in het najaar.

Voorjaar op de Pelopónnesos

Top 5 mooiste balkonuitzichten

In Griekenland is het heerlijk om vanaf het balkon te kijken naar de zee in de verte of over het dichtstbijzijnde dorp. Ook veel terrassen in de dorpen bieden prachtige uitzichten. Bekijk welke balkonuitzichten onze voorkeur hebben.

Welk balkon vindt u het mooist?

Top 5 Griekse nagerechten van Conny

Dat een dessert het puntje op de i is na een heerlijke maaltijd is u wellicht al bekend. Daarom heeft Conny voor u een top 5 van haar favoriete Griekse nagerechten samengesteld.

Conny’s favoriete Griekse nagerechten

Top 3 bestemmingen vanaf Athene

Vanaf Athene zijn meerdere bestemmingen eenvoudig te bereiken. Wij hebben voor u een top 3 samengesteld van plekken die u vanuit de Griekse hoofdstad gemakkelijk kunt bezoeken.

De top 3 bestemmingen vanaf Athene

Top 5 hoogtepunten op Kefalonia

De mooie azuurblauwe wateren van en de schitterende uitzichten over het imposante Kefalonia zijn om verliefd op te worden. Wij hebben voor u een top 5 van mooie plekjes voor u samengesteld.

De mooiste plekken

Top 5 voor Moederdag

Op Moederdag worden alle moeders in het zonnetje gezet. Speciaal hiervoor stelden wij een top 5 samen van bestemmingen waar wij een Moederdag door zouden willen brengen. Gezellig met zijn allen op pad, terrasje hier, lekker eten daar; dat gaat perfect op deze bestemmingen.

Waar wilt u Moederdag vieren?

Top 5 romantische plekjes

Ter gelegenheid van de Valentijnsdag hebben we voor u een top 5 van meest romantische plekjes in Griekenland gemaakt. Zwemmen met je lief in een baai, romantisch met elkaar ontbijten. De liefde hangt in de lucht!

Vier Valentijnsdag in Griekenland

Top 5 stranden

De kustlijn van Griekenland is zeer divers. Helderblauw water, langgerekte zandstranden en verscholen baaien; u vindt het er allemaal. Welke stranden zijn een bezoek zeker de moeite waard?

Op welk strand wilt u liggen?

Top 5 wandelbestemmingen van Jacquelien

Jacquelien is al jaren hostess voor de gasten van Ross Holidays op West-Kreta. Naast haar werk als hostess is zij een fervent wandelaar. Ze trekt dan ook regelmatig de natuur in. Wij vroegen Jacquelien haar top 5 van wandelbestemmingen in Griekenland samen te stellen.

Wandelen in Griekenland

Top 5 fotogenieke plekken op Kefalonia van Sander

Sander reisde af naar Kefalonia gewapend met zijn nieuwe camera. Er waren hoge verwachtingen op het gebied van fotografie en deze kwamen uit. Hij stelde een top 5 samen van fotogenieke plekken op Kefalonia.

Fotogenieken plekken van Sander

5 heerlijke Griekse drankjes

Wanneer we het over Griekse drankjes hebben denkt u waarschijnlijk als eerste aan ouzo, de nationale drank van Griekenland. Wij hebben voor u een top 5 samengesteld van heerlijke Griekse drankjes die u beslist niet mag missen.

De lekkerste drankjes van Griekenland

De top 5 genietmomenten op Zakynthos

Sander Janssen, manager afdeling marketing/IT, reisde af naar Zakynthos om te genieten van de zon, zee, het landschap en natuurlijk het lekkere eten en drinken. Speciaal voor u zette hij zijn 5 genietmomenten onder elkaar.

Sanders top 5 genietmomenten op Zakynthos

Top 5 quotes over Kreta

Hoge bergen, indrukwekkende kloven, prachtige uitzichten op het groene landschap en de zee. Zuid-Kreta kent vele gezichten. Maar wat maakt Kreta voor u zo bijzonder. Wij stelden deze vraag aan onze gasten.

Quotes van onze Facebook-vrienden

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord