Voorwaarden Fietsen

Vooruitlopend op een eventuele boeking van een fietsarrangement, wijzen wij u graag, naast de Algemene Voorwaarden, op de specifieke voorwaarden die gelden voor de diverse fietsarrangementen.

Ross Holidays is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen. Derhalve zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing (tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven). Vooruitlopend op een eventuele boeking van een fietsarrangement, wijzen wij u graag, naast de Algemene Voorwaarden, op de specifieke voorwaarden die gelden voor de diverse fietsarrangementen. Maakt u ons uw eventuele persoonlijke omstandigheden bekend die uw vakantieplezier zouden kunnen verhogen. Zo geeft u ons de mogelijkheid het advies nog meer op uw wensen af te stemmen.

Fietsarrangement Pilion

Algemene voorwaarden fietsen
• Begeleiding door een ervaren Engelstalige gids
• Prijs per persoon inclusief 3 fietsdagen met transfer naar begin en van eindpunt naar Kala Nera of Afissos.
• Inclusief lunch, fietsen, helmen en 1 dag elektrische fiets
• Minimum deelname is 4, maximum 8 personen. Bij onvoldoende deelname wordt tu uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis geïnformeerd over het niet doorgaan ervan.
• Moeilijkheidsgraad is per dag aangegeven


1. De fietsweken worden georganiseerd en uitgevoerd door Atropa Travel Pilion. Zij zijn verantwoordelijk voor de organisatie en uitvoering van de fietstochten.
2. Voor een uitgebreide beschrijving van programma verwijzen wij u naar rossholidays.nl/thema/fietsen.
3. Inbegrepen bij de prijs zijn 3 fietsdagen onder begeleiding van een professionele Engelstalige gids en transfer naar het beginpunt van de tocht en terug met als standplaats Kala Nera of Afissos. Tenzij de afstand redelijkerwijs te voet afgelegd kan worden of indien anders vermeld op de prijsbijlage.
4. Voor gasten die verblijven in Milina kan er een extra taxi geregeld worden zodat ook zij deel kunnen nemen aan het fietsprogramma.
5. Drankjes, verzekeringen en eventuele entreegelden zijn niet bij de prijs inbegrepen. Eenvoudige lunch wordt door de gids verzorgd en is inclusief bij de prijs.
6. Voor deelname aan de fietsweek dient u in een goede lichamelijke conditie te verkeren. Moeilijkheidsgraad staat beschreven per dag, variërend van eenvoudig tot moeilijk. De duur per dag is indicatief en afhankelijk van het niveau van de groep. De genoemde tijd is exclusief pauzes en eventuele andere stops. Transfertijden zijn afhankelijk van de plaats waar u verblijft.
7. Wijzigingen (dag, inhoud, transfertijden) zijn onder voorbehoud.
8. Bij onvoldoende deelname, van 4 personen, wordt u uiterlijk 4 weken voor aanvang van het fietsarrangement geïnformeerd over het niet doorgaan ervan. Bij het niet doorgaan van het fietsarrangement wegens te geringe deelname, bestaat niet de mogelijkheid de vakantie zonder kosten te annuleren.
9. Bij actieve programma’s raden wij een reisverzekering inclusief geneeskundige kosten en ongevallendekking aan.
10. Bij annulering van de vakantie inclusief fietsen binnen 4 weken voor vertrek, gelden voor het fietsarrangement 100% annuleringskosten.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten