Voorwaarden Trekking

Ross Holidays is aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen. Derhalve zijn de ANVR-Reisvoorwaarden van toepassing (tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven). Vooruitlopend op een eventuele boeking van een trekking of een wandelarrangement, wijzen wij u graag, naast de Algemene Voorwaarden, op de specifieke voorwaarden die gelden voor de diverse wandelarrangementen en trekkings. Maakt u ons uw eventuele persoonlijke omstandigheden bekend die uw vakantieplezier zouden kunnen verhogen. Zo geeft u ons de mogelijkheid het advies nog meer op uw wensen af te stemmen.

Trekkings

1. De trekkings worden georganiseerd en uitgevoerd door Atropa Travel in Pilion, Hikes 4 All in de Zagoria en Anna Aperghi Travel op Corfu. Zij zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de aangeboden service tijdens de trekking.
2. Voor een uitgebreide beschrijving van de diverse programma’s verwijzen wij u naar rossholidays.nl/themas/wandelenentrekking.
3. Bij de prijs is inbegrepen: vlucht van Amsterdam naar de betreffende bestemming, transfer van de luchthaven naar eerste overnachtingsplaats en op de laatste dag terug naar de luchthaven, bagagevervoer, begeleiding door een ervaren, Engels- of Duitstalige gids, overnachtingen in eenvoudige middenklasse pensions/hotels op basis van tweepersoonskamers met douche en toilet, maaltijden (zie betreffende beschrijving voor specificaties). De Corfu Trail wordt individueel gelopen zonder begeleiding van een gids.
4. Verzekeringen en eventuele entreegelden zijn niet bij de prijs inbegrepen.
5. Voor deelname aan een trekking is geen klimervaring nodig. U dient over een goede lichamelijke conditie te beschikken. Zie de moeilijkheidsgraad indicatie per bestemming.
6. Algemene basisuitrusting: rugzak, goede (berg)schoenen, sportschoenen, waterfles, zakmes, zaklamp, zonnebril, zonnecrème, pet of hoed, warme trui en regenkleding.
7. Vermelde wandeluren zijn indicatief en afhankelijk van het wandelniveau van de deelnemers. De genoemde tijd is exclusief pauzes en eventuele andere stops.
8. Wijzigingen (dag, route) van de begeleide trekkings in Pilion en de Zagoria zijn voorbehouden en worden bepaald door de gids. Hierbij is veiligheid steeds de graadmeter.
9. Bij onvoldoende deelname, zie prijsbijlage en onderstaand bij betreffende bestemming voor minimum aantallen, wordt u uiterlijk 4 weken voor aanvang van de trekking geïnformeerd over het niet doorgaan ervan.
10. Bij trekkings raden wij een reisverzekering inclusief geneeskundige kosten en ongevallendekking ten zeerste aan.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten