Home > Káti Állo> Wandelen in Griekenland> Natuur, ruïnes en een zorgzame gids

Natuur, ruïnes en een zorgzame gids

Mevrouw De Clercq heeft deelgenomen aan drie van de vier wandelingen op Pilion. Zij heeft ons foto's en een korte tekst gestuurd over haar ervaring, die zij graag met u deelt.

De wandeling naar de top van de Olympos heb ik niet meegedaan, omdat het in Kala Nera dorpsfeest was voor hemelvaartdag. Keuzes maken ...

Het wandelen in deze streek is zeer mooi. Bossen met enorme beuken, kastanjebomen, riviertjes, hier en daar een ruïne of een gezellig dorpspleintje met een kerkje en een machtige oude plataan, veel wilde bloemen en kruiden.

Sonia, onze Griekse gids, deed het supergoed. Ze was zeer zorgzaam voor ons, ze hield ook goed rekening met het gemiddelde wandelniveau van het groepje. De natuur en het erfgoed in de streek is haar grote passie, ze heeft hierover ook een uitgebreide kennis en deelt deze graag met de groep. Ze is ook zeer begaan met het milieu en een gezonde levensstijl. Tijdens de wandeling en het transport heen en terug, krijg je dus ook nog eens heel wat extra informatie.

De wandelingen waren zeer interessant! Ik vind het echt een aanrader. Mede door het wandelarrangement was het voor mij een prachtige vakantie.

/

Mevrouw De Clercq, Pilion

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten