Home > Klantenservice> Kafenion> De wandelaar vertelt> Een prachtige ervaring

Een prachtige ervaring

Onlangs zijn we teruggekeerd van een vakantie op het Griekse schiereiland Pilion. Hier hebben we deelgenomen aan het vierdaagse wandelarrangement dat ons werd aangeboden door Ross Holidays. We moeten concluderen dat dit een geweldige extra ervaring aan onze vakantie heeft toegevoegd. Onder leiding van onze ervaren gids Nikos hebben we 4 dagen gewandeld in de bosrijke en bergachtige omgeving van Pilion en op de berg Olympos. De transfers naar het beginpunt van de wandelingen waren prima verzorgd met taxi’s.

De wandelingen waren zeer afwisselend, klimmen en dalen door de prachtige natuur van Pilion, over met name kalderimi’s (traditionele ezelpaden) in een bosrijke omgeving. De natuur met manshoge varens en mooie bloemenvelden en vergezichten was er prachtig.

Ook de wandeling op de Olympos was indrukwekkend, met het bezoek aan het oude klooster en de route door de kloof met zijn diverse houten bruggen. Al met al een prachtige ervaring.

Enige kanttekening, om deze wandelingen van ongeveer 4 uur te kunnen volbrengen is enige wandelervaring en een goede fysieke conditie wel aan te bevelen. Het kost wat moeite, maar je krijgt er veel voor terug!

/

Meneer en Mevrouw Middelburg, Pilion

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten