Peloponnesos, Pilion of Parga

Het vasteland trekt, maar voor welke bestemming gaat u?

Houdt u van natuur? dan heeft u geluk, alle drie de bestemmingen hebben groene bergen. Of u nu de berg Pilion gaat beklimmen, het Taïgetos gebergte of het Pindos gebergte. Tijdens de autoritten en wandelingen keert u tevreden huiswaarts. Dit geldt ook voor de stranden, we kunnen uren discussiëren of Voidokilia op de Peloponnesos een mooier strand is dan Milopotamos op Pilion, of toch Lychnos met de eer gaat strijken, maar een ontspannen dag gaat u hebben.

Peloponnesos

De Peloponnesos staat bekend om de cultuur, zoveel opgravingen en burchten vindt u op de andere bestemmingen niet, Methoni, Koroni, Ancient Messinia, Olympia, Epidavros, Nafplion, Mistras en Monemvasia zijn de bekende bezienswaardigheden, maar er zijn er zoveel meer. Stoupa is een gezellig dorp met een grote boulevard, de badplaats Gialova heeft ook een boulevard met tavernes en terrassen, maar is wat rustiger.

Peloponnesos - Messinia

Pilion

Begeeft u zich op vakantie graag tussen de Grieken? Dan is de bestemming Pilion een uitstekende keuze. Ook hier vindt u dus bergen, stranden en gezellige badplaatsen, maar het is authentieker dan de andere bestemmingen. Met de auto is het zeker de moeite waard om de bergen in te trekken naar Vizitsa, Tsagarada of Portaria. Of naar het zuiden om verse vis te eten in Agia Kyriaki.

Pilion

Parga - Epiros

Parga is de grootste van de drie. U heeft een ruime keuze aan tavernes in Parga. Het unieke is de mogelijkheid om naar de Vikos-kloof te gaan, de diepste kloof ter wereld. Ook kunt u net zoals vanuit Pilion de Meteora-kloosters bezoeken.

Parga - Epiros
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten