Koken in Plakias

Heeft u dat ook? U gaat eten bij een taverne en proeft het eten en denkt, dat zou ik ook wel willen maken als ik weer thuis ben. Eenmaal thuis, blijkt dat toch lastiger dan vooraf ingeschat. In Plakiás bieden wij de mogelijkheid om mee te doen aan een kookworkshop.

/

Kookworkshop - 2 dagen voor € 129,-

Tijdens uw vakantie in Plakias bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan de kookworkshop van Lisa. Op twee dagen gaat u aan de slag. De kookstellen worden opgesteld zodat u ieder uw eigen potje kunt koken. Lisa laat u kennis maken met de ingrediënten en hoe deze te gebruiken. Nadat u gekookt heeft onder haar bezielde leiding, is het natuurlijk genieten van wat u gekokkereld heeft. Een dag verdiepen we ons in gerechten met vlees en van typisch Kretenzer gerechten en op de tweede dag laat Lisa u zien hoe makkelijk het is om Grieks te koken zonder vlees te gebruiken. Helemaal van deze tijd en super lekker. De workshops vinden plaats op maandag en woensdag en beginnen om 10.00 uur. Rond 15.00 uur komt u met een gevulde buik weer naar buiten. Zie voor de data onderstaand schema.

Lisa komt uit België en kwam 15 jaar geleden op vakantie naar Plakias. Ze bracht een bezoek aan taverne Tasomanolis en zag mevrouw Eleni bezig met het vullen van wijnbladeren. Omdat zij dit nog nooit eerder gezien had, bleef ze staan kijken. De taverne was nog niet open en mevrouw Eleni bood aan om een ticket te boeken met de boot naar Preveli en later op de dag terug te komen. En zo kocht Lisa een ticket en ging met de boot naar Preveli. Wie had gedacht dat zij die ochtend verliefd zou worden op de kapitein van de boot, de zoon van mevrouw Eleni? De rest is geschiedenis. Samen met haar man runt Lisa de taverne aan het einde van Plakias. Haar liefde voor koken en haar gevoel voor gastvrijheid maken van de taverne een goede plek om te komen. Samen met de Griekse Vivi, chefkok in de taverne, laten zij u meegenieten van de heerlijkheden van de Griekse keuken. En zo kunt u ook uw familie en vrienden thuis trakteren op een overheerlijke Griekse maaltijd!

Per persoon
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Interesse?

Wilt u graag gaan meedoen aan de kookworkshop van Lisa? U kunt telefonisch een kookworkshop boeken of vul onderstaand reserveringsverzoek in.

Reserveringsverzoek

Voorwaarden kookworkshop


• Minimum deelname is 4, maximum 8 personen. Bij onvoldoende deelname wordt u uiterlijk 4 weken voor aanvang van de reis geïnformeerd over het niet doorgaan ervan. Het niet doorgaan van de kookworkshop is geen reden om de gehele vakantie te annuleren.
• Bij een deelname van 4 tot 8 personen kan het zijn dat er lokaal extra personen worden bijgeboekt tot een maximum van 8 personen.
• Annuleringskosten binnen 1 maand voor vertrek zijn 100% voor de tweedaagse kookworkshop

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten