Home
Home > Kortingen

Boek nu alvast uw vakantie voor 2019

Geniet van onderstaande kortingen bij alle vakanties met uitzondering van themareizen.
Wij verwachten alle prijzen in de maanden september, oktober en november online te plaatsen.

Voorkeursgarantie

Dat ene balkon waar u 's avonds genoot van een prachtig uitzicht en een wijntje. Die studio dichtbij het centrum, op loopafstand van de gezelligste plekjes. Wij kunnen ons voorstellen dat het fijn is om met zekerheid te kunnen zeggen dat u de vakantie op uw favoriete plek kunt doorbrengen. Om die reden bieden wij iedereen die uiterlijk 4 januari 2019 bij ons boekt een voorkeursgarantie. Zo bent u verzekerd van die ene plek waar u het liefst nog een keer verblijft!

10% vroegboekkorting

Als vroegboeker willen wij u uiteraard extra belonen. Wanneer u een vroegboeking maakt willen wij u 10% vroegboekkorting aanbieden. Deze vroegboekkorting is een korting van 10% op de reissom van de pakketprijs en geldig t/m 4 januari 2019.

Klantenkorting

Afhankelijk van het aantal personen en aantal weken vakantie, profiteert u bij ons van klantenkorting! Boekt u een vakantie, dan ontvangt u klantenkorting die op kan lopen tot € 40 per persoon.

Bekijk hier hoeveel klantenkorting u krijgt

Gratis 20 kg ruimbagage

Boek snel uw favoriete bestemming en geniet van de voordelen die wij onze vroegboekers bieden. Wanneer u vóór 4 januari boekt betalen wij voor u 20 kg ruimbagage.

Voorpret

Uw vakantie nu al regelen geeft rust en iets prachtigs om naar uit te kijken. U heeft alle tijd voor een perfecte voorbereiding om zo ter plaatse nog meer te kunnen genieten. Laat de voorpret beginnen!

Waarom nog twijfelen?

Wacht niet tot het te laat is en neem direct contact met ons op om uw boeking aan te vragen! Via onderstaande button vindt u alle accommodaties uit ons aanbod. Vul het reserveringsverzoek onder de door uw geselecteerde accommodatie in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Tevens kunt u ons ook bellen om uw boeking aan te vragen op telefoonnummer: (024) 642 48 48.

Alle accommodaties

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord