Home > Vakanties > Appartementen > Milos > Villa Venus

Villa Venus

In een van de rustige straatjes achter het centrum, ligt Villa Venus. De eigenaar heeft de vijf studio’s en het appartement sfeervol en volgens de stijl van de Cycladen ingericht. Het ligt in een verzorgde tuin met bomen en terrassen. De gastvrije eigenaar is regelmatig aanwezig om de tuin te verzorgen en een praatje te maken met zijn gasten.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Sfeervol
Grote veranda's
De standaard studio’s zijn geschikt voor 2 personen en liggen op de begane grond. Ze beschikken over een tweepersoonsbed, een kitchenette, een eethoek, badkamer met douche en toilet en er is een veranda voor de deur.

De Deluxe studio’s zijn geschikt voor 2 tot 3 personen en liggen op de eerste verdieping. Ze zijn iets groter dan de standaard studio’s en beschikken over een tweepersoonsbed, kitchenette, eethoek, badkamer met douche en toilet en er is een ruim balkon/veranda. Voor de derde persoon wordt een stretcher bijgeplaatst.

De Junior Suite is geschikt voor 2 tot 3 personen en ligt op de tweede verdieping. Het beschikt over een tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, een kitchenette, eethoek en een badkamer met douche en toilet. Vanaf het grote balkon heeft u uitzicht over Adamas en de zee erachter.

Het appartement is geschikt voor 2 tot 4 personen en ligt op de begane grond. Het beschikt over een woonkamer met een tweepersoonsbed, open keuken, eethoek, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, badkamer met douche en toilet en er is een grote veranda voor de deur.

De schoonmaak is dagelijks en handdoeken/bedlinnenwissel om de andere dag, de airconditioning is inclusief en er is televisie, wifi en een kluisje.

De afstand naar de levendige kade van Adamas is 250 meter en naar het dichtstbijzijnde strand is het 700 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Villa Venus op de kaart

Autohuur

Op Milos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk prijzen autohuur

Wandelen

Milos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Adamas
Milos

Prijzen Villa Venus

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Wilt u een ander aantal dagen op vakantie of op een andere dag vertrekken? Vraag dit aan via het contactformulier.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

Ontbijt mogelijkOntbijt mogelijk

Bij deze vakantie is er een mogelijkheid tot ontbijt. Dit is niet bij de prijs inbegrepen.

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.
  • Inclusief 23 kg bagage op de binnenlandse vlucht

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten