Home > Vakanties > Villa's > Paxos > Villa's Simos, Dimitris en Maria

Villa's Simos, Dimitris en Maria

Landinwaarts in een mooie en rustige omgeving, direct achter Gaios, is Blue Horizon gelegen. Drie vrijstaande villa’s hebben een privézwembad en er is een villa waarin zich twee appartementen bevinden, die samen een zwembad delen. Door de ligging op de heuvel kan men vanaf de terrassen genieten van het mooiste uitzicht over de Ionische Zee.

Bewaar deze vakantie
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down
Rustige omgeving
Privézwembad
De vrijstaande villa’s zijn geschikt voor 2 tot 4 personen. Villa’s Dimitris en Simos zijn vrijwel gelijk qua indeling. De begane grond is bereikbaar via enkele treden. Hier is een woonkamer met zithoek en een decoratieve open haard, een eethoek, een open keuken, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet. Op de eerste verdieping is een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden en balkon en er is een tweede badkamer met douche en toilet.

Villa Maria is ook geschikt voor 2 tot 4 personen en beschikt over een woonkamer met zithoek, eethoek, open keuken, slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een badkamer met douche en toilet.

Villa’s Dimitris en Simos hebben rondom verschillende terrassen en elk een privézwembad. Er is een barbecue bij elke villa. De villa’s beschikken over airconditioning in de slaapkamers, die niet bij de prijs is inbegrepen, televisie, wifi en kluisjes.

De schoonmaak is vijfmaal per week en de handdoeken en het bedlinnen worden tweemaal per week gewisseld.

De afstand naar Gaios en het dichtstbijzijnde strand is 900 meter.
Direct naar prijzenlenskeyboard_arrow_down

Villa's Simos, Dimitris en Maria op de kaart

Autohuur

Op Paxos bieden wij de mogelijkheid om een auto te huren. Zo kunt u op eigen gelegenheid uw vakantiebestemming ontdekken. Maak uw keuze uit verschillende categorieën en trek er op uit.

Bekijk

Wandelen

Paxos kent een prachtige natuur die zich uitstekend leent voor een wandeling. Griekenland kent vele hoogteverschillen, dus een goede conditie en stevig schoeisel zijn aan te raden.

Bekijk
Gaios
Paxos

Prijzen Villa's Simos, Dimitris en Maria

info_outline Prijzen worden getoond inclusief kortingen.
Klik op een prijs om te boeken.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief:

VluchtenVluchten

Bij deze vakantie is de heen- en terugvlucht inclusief.

VakantiewoningVakantiewoning
TransferTransfer

Tijdens deze vakantie is de transfer van het vliegveld naar de vakantiewoning en terug inbegrepen.

Telefonische hostess serviceTelefonische hostess service

Tijdens deze vakantie verlenen wij u een telefonische hostessservice gedurende de gehele reis.

BootovertochtBootovertocht

Bij deze vakantie is de bootovertocht inclusief

  • Inclusief 10 kg handbagage. Ruimbagage is bij te boeken in stap 2; 15 kg voor € 48, 20 kg voor € 60, 25 kg voor € 70.
  • Prijs is inclusief € 37,50 boekingskosten, een bijdrage aan het Calamiteitenfonds van € 2,50 per boeking en een consumentenbijdrage SGR Garantiefonds van € 5,- per persoon.

De getoonde prijzen zijn per persoon en inclusief kortingen. Kortingen zijn alleen geldig op reguliere prijzen en niet op aanbiedingen. De prijzen zijn inclusief luchthavenbelasting, brandstoftoeslag en de sinds 2012 van kracht zijnde reisbureauregeling en exclusief milieubelasting (ter plaatse te voldoen). Prijzen zijn onder voorbehoud.

Deel met vrienden of reisgenoten