De 8 favoriete bestemmingen van Conny

Griekenland blijft een bijzonder land voor mij. Ik ben er al ruim 70 keer naartoe geweest om nieuwe Griekse bestemmingen te ontdekken. Daardoor heb ik ook de mogelijkheid gehad om de minder bekende bestemmingen te ontdekken. Op deze manier blijven wij altijd opzoek naar die unieke locaties. Van alle bestemmingen die wij in het aanbod hebben, heb ik hieronder mijn favoriete op een rijtje gezet. Welke heeft u al bezocht?

Kefalonia

Epiros

Lefkas

Peloponnesos

Het westen van Kreta

Pilion

Pilion is een bestemming die bij de meeste vakantiegangers onbekend is, dit is best bijzonder aangezien de lokale bevolking daar graag hun vakantie doorbrengt. Maar wat maakt Pilion nou zo aantrekkelijk? Pilion heeft een enorme variatie aan natuur en dorpen met elk hun eigen tradities en gewoonten. Dit maakt dat de bezoeker steeds weer verrast wordt door een geheel ander beeld en bijbehorende sfeer. Daarnaast is Pilion de ideale plek voor wandelaars en natuurliefhebbers vanwege het prachtige berggebied.

Geniet van het fraaie landschap en maak kennis met de lokale bevolking!

Bekijk

Kythira

Net als Pilion, is ook Kythira een onbekende vakantiebestemming, zelfs voor de echte Griekenland liefhebbers. De sfeer op dit eiland is erg bijzonder, het is lastig om dit uit te leggen maar wanneer u Kythira leert kennen zult u begrijpen wat wij bedoelen. Ontdek de traditionele dorpen, waar de tijd lijkt stil te hebben gestaan, maak kennis met de gastvrije bevolking en geniet van het heuvelachtige landschap en de diverse stranden waar fijn zand en kiezels elkaar afwisselen.

Ga terug in de tijd en beleef de magische sfeer die Kythira u te bieden heeft!

Bekijk

Ithaki

Ithaki is een groen eiland, met een paar kleine dorpen. Het is dé ideale plek voor een ontspannen vakantie, met rustige stranden en helderblauw zee. In Ithaki wacht een rijke historie en een omgeving met een gezellige en authentieke sfeer op u. Maak een wandeling door de verschillende wandelpaden en geniet van een uitzicht vanaf de hoogste top van Ithaki.

Proef de ontspannen sfeer en geniet van het mooie uitzicht!

Bekijk

Het zuiden van Kreta

Ondanks het feit dat Kreta erg bekend is onder de vakantiegangers, is het zuiden van Kreta minder bekend. Echter maakt dit het juist de moeite waard om een hier een bezoek aan te brengen! De veelzijdigheid van het eiland, denk aan de grote verscheidenheid aan groen en de vele verschillende soorten stranden, maakt dat het zowel voor de natuurliefhebbers, als voor de strandliefhebbers erg aantrekkelijk is! Daarnaast is Kreta al duizenden jaren oud en heeft het een indrukwekkende historie, dus het is ook nog eens geschikt voor de nieuwsgierige vakantiegangers. Er is voor ieder wat wils!

Ervaar de veelzijdigheid van het zuiden van Kreta!

Bekijk

Laat u adviseren

Onze medewerkers kennen onze bestemmingen en accommodaties veelal uit eigen ervaring en informeren u graag over de vele mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Belt u ons gerust via telefoonnummer 024 642 48 48. Wij helpen u graag.

Contactformulier
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten