Combinatie aanbiedingen

Twee bestemmingen of woningen in 1 vakantie voor een aantrekkelijke prijs, dat zijn onze combinatie aanbiedingen. Deze vakanties zijn alleen telefonisch te boeken via 024 642 48 48.

Combinatie aanbiedingen zijn inclusief heenvlucht, transfer van luchthaven naar woning, woningen, transfer van woning naar luchthaven en terugvlucht. De transfer tussen de woningen is exclusief.

Combinatie aanbieding Ithaki & Kefalonia 16 augustus, Huize Veronis & Sofi's Huis - 15 dagen €399

Huize Veronis Huize Verónis is gelegen aan een van de trapstraatjes van Vathí. Door de ligging op een heuvel heeft u vanaf de balkons prachtig uitzicht op de baai. Het dorp is op slechts 10 minuten lopen verwijderd. De eigenaar woont op de bovenste verdieping. Er zijn 6 studio’s en 2 appartementen beschikbaar.

Sofi's Huis In een gebied met weilanden, aan de rand van Lixouri, ligt het gehuchtje Agios Vasilios. Een korte wandeling via de langskomende weg door de landelijke omgeving brengt u in het centrum van de stad met levendige pleinen en gezellige straten. Lixouri grenst aan enkele zandstranden. Er is een zwembad in de ruime tuin en u kunt bij Huize Sofi's ook terecht voor een ontbijt, een drankje of een snack overdag. Met de gratis fiets kunt u naar Lixouri maar ook een tochtje door de omgeving maken. Er zijn drie studio’s en vijf appartementen in deze vakantiewoning. De gastvrije familie ontvangt u hier hartelijk en oma vertelt trots over de fruitbomen in de tuin en wat ze hier allemaal van maakt. In de achtertuin is een zwembad met een terras rondom. Het is mogelijk om tegen betaling gebruik te maken van een ontbijt op het terras.

16 augustus, 15 dagen - € 399

Alleen telefonisch te boeken via 024 642 48 48

Combinatie aanbieding Ithaki & Kefalonia 16 augustus, Huize Nona & Huize Bella Vista - 15 dagen €399

Huize Nona Deze woning is prachtig gelegen tegen een helling van de heuvels van Vathi. De eigenaren hebben een vakantiewoning op hun grond laten bouwen en wonen er zelf naast. Huize Nona is via een smalle weg te bereiken. In Griekenland wordt de oma van de familie ‘yiayia’ genoemd. Echter, op het eiland Ithaki hebben de inwoners, wellicht terugkijkend op de geschiedenis en Italiaanse invloeden, nog een andere benaming voor het woord ‘oma’, namelijk ‘Nona’. Deze naam doet het knusse huis dan ook eer aan.

Huize Bella Vista Huize Bella Vista ligt aan een zijstraat van de weg die u binnen 10 minuten lopen in het gezellige centrum van Lixouri brengt. Bella Vista betekent mooi uitzicht en dat heeft u vanaf de hoger gelegen appartementen van deze vakantiewoning. Er zijn vier studio’s en vijf appartementen verdeeld over drie verdiepingen, waarvan de begane grond via enkele treden bereikbaar is. De eigenaren wonen op de tweede verdieping en adviseren u graag wat u in de omgeving allemaal kunt doen. Aan de voorzijde is een tuin met een zwembad met rondom zitjes en ligbedden met parasols.

16 augustus, 15 dagen - € 399

Alleen telefonisch te boeken via 024 642 48 48

Combinatie aanbieding Zakynthos 17 augustus, Huize Sykia & Huize Pefka - 15 dagen €449

Huize Sykia De eigenaren Angela en Dionýsis Logothétis hebben op boomgaard van 70 hectare tussen de olijfbomen en pijnbomen, op de ruïnes van de oude boerderijen, een aantal cottages neergezet. Ze zijn comfortabel en met oog voor detail ingericht. Zij hebben tevens een biologische boerderij die op het terrein is gelegen. Hier zijn hun producten zoals wijn, olie, tsipouro en geitenkaas ook te koop.

Huize Pefka De naam van deze woning doet al vermoeden hoe de ligging is. Tussen de pijnbomen; Pefka is het Griekse woord hiervoor. De familie runt een taverne waar ze de lekkerste gerechten op tafel zetten. Daarnaast hebben zij twee studio’s en twee appartementen, verdeeld over twee gebouwen, waar zij trots op zijn. De eigenaren wonen op de eerste verdieping, boven de studio’s. Zo zijn zij altijd in de buurt om het hun gasten naar hun zin te maken.

17 augustus, 15 dagen - € 449

Alleen telefonisch te boeken via 024 642 48 48

Combinatie aanbieding Kythira 5 september, Huize Anatoli & Huize Marios - 15 dagen €649

Huize Anatoli Op nog geen 50 meter van de zee en de boulevard ligt op een heuvel Huize Anatoli. Ross Holidays beschikt over zes studio’s op de eerste verdieping. De studio’s zijn zeer centraal gelegen en er heerst een goede sfeer.

Huize Marios Dezelfde weg die u naar Huize Evi leidt, brengt u ook naar het ernaast gelegen Huize Marios, dat tevens boven in het dorp gelegen is. Het grenst niet alleen aan het terrein van Huize Evi, het is ook van dezelfde eigenaren. Marios is de naam van de zoon van eigenaresse Evi. Er is een mogelijkheid tot ontbijt in Huize Marios (€ 8 p.p.p.d.), ter plaatse te reserveren bij de eigenaresse en te voldoen.

5 september, 15 dagen - € 649

Alleen telefonisch te boeken via 024 642 48 48

Andere combinaties?

Wilt u andere woningen combineren? Vraag ons team naar de mogelijkheden!

Neem contact op met ons team

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord