Combinatie aanbiedingen

Contactformulier

15-daagse Zakynthos combinatie

Huize Katerina's Inn (appartement) en Huize Sykia (woning)

Huize Katerina's Inn Midden tussen de olijfboomgaarden van Kerí, ligt Katerina’s Inn. Deze gemoedelijke vakantiewoning wordt verzorgd de door gastvrije eigenaresse en heeft een goed verzorgde tuin. De sfeer is gemoedelijk en men voelt zich direct thuis bij aankomst. De studio’s zijn gelegen op de begane grond, via enkele treden bereikbar, en de appartementen op de eerste verdieping.

Huize Sykia De eigenaren Angela en Dionýsis Logothétis hebben op boomgaard van 70 hectare tussen de olijfbomen en pijnbomen, op de ruïnes van de oude boerderijen, een aantal cottages neergezet. Ze zijn comfortabel en met oog voor detail ingericht. Zij hebben tevens een biologische boerderij die op het terrein is gelegen. Hier zijn hun producten zoals wijn, olie, tsipouro en geitenkaas ook te koop.

19 augustus, € 299

Deze aanbieding is alleen telefonisch te boeken via 024 642 4848

15-daagse West- en Zuid-Kreta combinatie

Huize Katsikoulakis (studio) en Huize Erato (studio)

Huize Katsikoulakis Huize Katsikoulakis ligt direct aan het strand van Kamisiana. De familie Katsikoulakis woont op de bovenverdieping van het eerste gebouw en staan garant voor een gastvrije ontvangst en een onvergetelijk verblijf. De appartementen en studio’s zijn verdeeld over twee gebouwen, die in elkaars verlengde liggen. Het voorste gebouw heeft vier studio’s op de begane grond. Het tweede gebouw heeft zowel op de begane grond als de eerste verdieping een studio en twee appartementen.

Huize Erato Direct als u Plakias nadert, ziet u Huize Erato aan uw linkerhand, niet ver van het lange zandstrand van het dorp. De tien studio’s en het appartement zijn onlangs geheel opnieuw ingericht en hebben een frisse uitstraling. Ze zijn verdeeld over twee verdiepingen. In de tuin is een zwembad.

25 augustus, € 349

Deze aanbieding is alleen telefonisch te boeken via 024 642 4848

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Akkoord