Combinatie aanbiedingen

Twee bestemmingen of woningen in 1 vakantie voor een aantrekkelijke prijs, dat zijn onze combinatie aanbiedingen. Deze vakanties zijn alleen telefonisch te boeken via 024 642 48 48.

Combinatie aanbiedingen zijn inclusief heenvlucht, transfer van luchthaven naar woning, woningen, transfer van woning naar luchthaven en terugvlucht. De transfer tussen de woningen is exclusief.

Combinatie Zakynthos, Myrties Stone Houses & Huize Pefka, 27 april - 15 dagen - € 299

Myrties Stone Houses Myrtiés Stone Houses bestaat uit een stenen gebouw uit 1911 dat vroeger als boerderij diende en geheel is gerenoveerd. Het is opgedeeld in vier woningen en de sfeer is traditioneel, met gebruik van de meubelen van giagiá en papoús (oma en opa).

Huize Pefka De naam van deze woning doet al vermoeden hoe de ligging is. Tussen de pijnbomen; pefka is het Griekse woord hiervoor. De familie runt een taverne waar ze de lekkerste gerechten op tafel zetten. Daarnaast hebben zij twee studio’s en twee appartementen, verdeeld over twee gebouwen, waar zij trots op zijn. De eigenaren wonen op de eerste verdieping, boven de studio’s. Zo zijn zij altijd in de buurt om het hun gasten naar hun zin te maken.

27 april - € 299

Telefonisch te boeken via 024 642 48 48

Andere combinaties?

Wilt u andere woningen combineren? Vraag ons team naar de mogelijkheden!

Neem contact op met ons team

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord