Combinatie aanbiedingen

Twee bestemmingen of woningen in 1 vakantie voor een aantrekkelijke prijs, dat zijn onze combinatie aanbiedingen. Deze vakanties zijn alleen telefonisch te boeken via 024 642 48 48.

Combinatie aanbiedingen zijn inclusief heenvlucht, transfer van luchthaven naar woning, woningen, transfer van woning naar luchthaven en terugvlucht. De transfer tussen de woningen is exclusief.

Combinatie Peloponnesos Huize Imelda & Huize Myrto / 16 september 15 dagen / € 499

Vertrek op 16 september voor 15 dagen naar Griekenland Combineer 2 accommodaties op het schiereiland Peloponnesos, zo kunt u tijdens uw vakantie maar liefst twee plaatsen ontdekken. € 499 per persoon

Huize Imelda Huize Imelda is gelegen op een steile heuvel met een prachtig uitzicht op Stoupa. Het is ongeveer 15-20 minuten lopen naar het centrum en een kleine 10 minuten naar Kalogria beach, de terugweg is iets langer. Alle studio's kijken uit over de baai van Stoupa. Vanwege de steile heuvel is Huize Imelda niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

Huize Myrto Huize Myrto is gelegen tussen Stoupa en het traditionele bergdorpje Neochori, in een omgeving met olijfbomen. Het is in de typisch Maniotische stijl gebouwd en wordt omringd door een verzorgde tuin met zitjes en twee zwembaden. Ze zijn sfeervol ingericht en bieden een comfortabel verblijf.

16 september 15 dagen - € 499

Andere combinaties?

Wilt u andere woningen combineren? Vraag ons team naar de mogelijkheden!

Neem contact op met ons team

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord