Combinatie aanbiedingen

Twee bestemmingen of woningen in 1 vakantie voor een aantrekkelijke prijs, dat zijn onze combinatie aanbiedingen. Deze vakanties zijn alleen telefonisch te boeken via 024 642 48 48.


Combinatie Pilion, Huize Kamelia & Huize Sofia, 17 augustus - 15 dagen - € 349

Huize Kamelia In een zijstraatje van de weg langs het strand van Kalá Nerá ligt deze eenvoudige, goed onderhouden woning. De gastvrije Maria woont hier ook en is vaak in de weer om het haar gasten naar hun zin te maken. De zeven studio’s en het appartement zijn verdeeld over de begane grond, die na een aantal treden bereikbaar is, en de eerste verdieping.

Huize Sofia Aan een hellende straat in Áfissos, halverwege de heuvel, ligt Huize Sofía. Het is gebouwd volgens de traditionele architectuur van Pílion en bereikbaar via een aantal treden. Er zijn zes appartementen verdeeld over drie verdiepingen.

Meerdere combinaties mogelijk. Bel om te boeken ; 024 642 48 48

Combinatie Peloponnesos, Huize Electra & Huize Bonos, 20 augustus - 15 dagen - € 299

Huize Electra Huize Electra is centraal gelegen in Stoupa met olijfbomen rondom het terrein. Hier verenigt zich de traditionele Maniotische bouwwijze met comfort. Huize Electra is niet alleen comfortabel qua wonen, maar heeft ook de beschikking over een zwembad en zonneterras met ligbedden, parasols en een buitendouche. Tevens is er een overdekte barbecue voor algemeen gebruik.

Huize Bonos Het centraal gelegen Huize Bonos ligt aan een rustig straatje in Stoúpa. Het bestaat uit twee gebouwen en het geheel is omgeven door een tuin en olijfbomen. Er zijn een aantal appartementen waarvan Ross Holidays de beschikking heeft over drie en een studio. De appartementen zijn verdeeld over de begane grond die via enkele treden bereikbaar is en de eerste verdieping. De studio ligt in het eerste gebouw op de eerste verdieping. De woningen zijn sfeervol ingericht en ruim van opzet.

Meerdere combinaties mogelijk. Bel om te boeken ; 024 642 48 48

Andere combinaties?

Wilt u andere accommodaties combineren? Vraag ons team naar de mogelijkheden!

Contact opnemen

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord