Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Ross Holidays

Vakantiebeurs 2018

15 januari 2018

Van 10 tot en met 14 januari stonden wij met ons enthousiaste team op de vakantiebeurs in Utrecht. Vijf gezellige dagen waar we met plezier op terugkijken.

Bekijk onze aftermovie

Een geslaagd bedrijfsuitje

5 december 2017

Onlangs hebben we met het team genoten van een gezellig bedrijfsuitje met een Grieks tintje. Tijdens een workshop koken in Wijchen hebben wij de sterren van de hemel gekookt en heerlijke Griekse gerechten op tafel gezet.

Bekijk hier het resultaat

Drie nieuwe bestemmingen in 2018!

31 oktober 2017

De ontdekkingstochten door Griekenland zijn geslaagd. In 2018 zullen drie nieuwe bestemmingen ons veelzijdige assortiment aanvullen. Binnenkort maken we bekend welke het zijn, maar raadt u het al?

Bekijk de foto's

Gedicht: Taverna Panorama

24 oktober 2017

Onlangs genoot Sander van een vakantie op Corfu, waarbij hij onder andere een bezoek bracht aan een taverne in het zuiden van Corfu. Terwijl hij een keuze probeerde te maken tussen de Griekse gerechten, werd hij afgeleid door een mooi gedicht dat achterin de menukaart stond geschreven. Het gedicht beschrijft de “no-stress zone” waar Taverna Panorama is gelegen. Genieten tussen de bourgainvillea, bananenbomen en hangmatten.

Lees hier het gedicht

Dierendag

4 oktober 2017

Vandaag is het dierendag en daarom zetten wij graag de dieren in het zonnetje die onze gasten tijdens hun vakantie zijn tegengekomen. Bekijk snel de mooie en bijzondere dieren die zij tegenkwamen tijdens hun vakantie.

Dierendag in Griekenland

Accommodaties Zakynthos

22 maart 2017

Ontdek alle woningen op onze nieuwste bestemming waar u vanaf april 2017 met ons naar toe kunt. De ruige kustlijn, het prachtige binnenland, de grotten met het mooie azuurblauwe water en natuurlijk ook Navagio maken deze bestemming zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier vindt u een overzicht van alle accommodaties van Ross Holidays op Zakynthos.

Vakanties op Zakynthos

Brochures 2017

21 november 2016

De brochures van 2017 zijn inmiddels binnengekomen op ons kantoor en de enveloppen zijn de deur al uit! Heeft u ze nog niet aangevraagd? Doe dat dan alsnog en laat u inspireren en informeren over al onze bestemmingen in Griekenland van 2017.

Vraag de brochures aan

Nieuwe bestemming: Zakynthos!

21 september 2016

Met trots presenteren wij u Zakynthos! De nieuwste bestemming waar u vanaf april 2017 met ons naar toe kunt. Ontdek de azuurblauwe zee, indrukwekkende klippen en het prachtige binnenland. Zakynthos is, na Corfu en Kefalonia, het derde grootste eiland van het Ionische gebied. Met in het westen mooie bergdorpen, centraal olijfbomen en wijngaarden op de berghellingen en in het zuiden prachtige stranden.

Vakanties op Zakynthos

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord