Nieuws

Op deze pagina vindt u het laatste nieuws over Ross Holidays

Wijn maken bij Villa Dafni

Bij Villa Dafni op Zuid-Kreta heeft Ross Holidays een stuk land met druivenranken. Deze druivenranken zijn geplaatst met als doel er een uitstekende wijn van te maken.
Op het veld bij Villa Dafni worden de druiven met zorg geselecteerd en geplukt.

Lees verder

Naamdag Agia Myrtidiotissa

Op 24 september is het de naamdag van de heilige Myrtidiotissa.
Het is één van de belangrijkste feestdagen op het eiland Kythira en wordt groots gevierd in en rondom het klooster van Myrtidiotissa.

Lees verder

Volle maan viering

26 augustus 2018

Op zondag 26 augustus 2018 wordt er in Griekenland volle maan viering gevierd. De Griekse regering heeft sinds 1996 een traditie in het leven geroepen om een aantal van haar archeologische sites en musea tijdens de avond van volle maan viering gratis open te stellen voor het publiek.

Lees verder

Zomerbioscoop in Rethymnon

Van mei tot eind september

De Grieken gaan er in de avond graag op uit. Ze zoeken de gezelligheid op. In Rethymnon is er in de zomermaanden een buitenbioscoop waar u onder de sterrenhemel een van de nieuwste films bekijkt.

Lees verder

Internationale Vuurtoren dag

19 augustus 2018


Zondag 19 augustus vieren we weer de Internationale dag van de Vuurtoren ‘International Lighthouse and Lightship Weekend (ILLW)’.
Deze dag is een jaarlijks terugkerend evenement dat altijd op de 3e zondag van augustus wordt gehouden. Op deze dag worden de vuurtorens open gesteld voor het publiek zodat u als bezoeker de toren in kunt gaan.

Lees verder

Recordaantal geboortes Caretta Caretta schildpadden op Zakynthos

7 augustus 2018

2018 blijkt voor de Caretta Caretta schildpad een recordjaar aan geboortes volgens Archelon, een organisatie die de Caretta Caretta schildpadden beschermt.

Lees verder

Optreden Alkinoos Ioannidis 5 mei in Nederland

23 april 2018

Op 5 mei verzorgt de Griekse zanger en liedjesschrijver Alkinoos Ioannidis een optreden in Amsterdam.

Lees verder

Terugblik Pasen 2018

11 april 2018

Afgelopen week vierde de Grieken het belangrijkste kerkelijke feest: Pasen. Een prachtige terugblik op Grieks Pasen 2018 ziet u hier.

Lees verder

Zoover Awards 2018

28 maart 2018

Gisteren werden in Amsterdam de Zoover Awards 2018 uitgereikt. Ross Holidays werd tweemaal tot de nummer 3 gekroond.

Lees verder

Hernieuwde samenwerking Sunny Sailing

28 maart 2018

De Ionische zee leent zich uitstekend voor zeilen en vanaf heden heeft Ross Holidays een vernieuwde samenwerking met Sunny Sailing die u zeilreizen op maat kunnen bieden. Lees hier het interview met de eigenaren Pim en Joyce.

Lees het interview

Fotowedstrijd 2017

29 januari 2018

Elk jaar ontvangen wij met plezier de mooiste vakantiefoto's van onze gasten. Uit het aantal inzendingen wordt een foto gekozen en ook dit jaar hebben we een winnaar!

Bekijk de foto

Vakantiebeurs 2018

15 januari 2018

Van 10 tot en met 14 januari stonden wij met ons enthousiaste team op de vakantiebeurs in Utrecht. Vijf gezellige dagen waar we met plezier op terugkijken.

Bekijk onze aftermovie

Een geslaagd bedrijfsuitje

5 december 2017

Onlangs hebben we met het team genoten van een gezellig bedrijfsuitje met een Grieks tintje. Tijdens een workshop koken in Wijchen hebben wij de sterren van de hemel gekookt en heerlijke Griekse gerechten op tafel gezet.

Bekijk hier het resultaat

Drie nieuwe bestemmingen in 2018!

31 oktober 2017

De ontdekkingstochten door Griekenland zijn geslaagd. In 2018 zullen drie nieuwe bestemmingen ons veelzijdige assortiment aanvullen. Binnenkort maken we bekend welke het zijn, maar raadt u het al?

Bekijk de foto's

Gedicht: Taverna Panorama

24 oktober 2017

Onlangs genoot Sander van een vakantie op Corfu, waarbij hij onder andere een bezoek bracht aan een taverne in het zuiden van Corfu. Terwijl hij een keuze probeerde te maken tussen de Griekse gerechten, werd hij afgeleid door een mooi gedicht dat achterin de menukaart stond geschreven. Het gedicht beschrijft de “no-stress zone” waar Taverna Panorama is gelegen. Genieten tussen de bourgainvillea, bananenbomen en hangmatten.

Lees hier het gedicht

Dierendag

4 oktober 2017

Vandaag is het dierendag en daarom zetten wij graag de dieren in het zonnetje die onze gasten tijdens hun vakantie zijn tegengekomen. Bekijk snel de mooie en bijzondere dieren die zij tegenkwamen tijdens hun vakantie.

Dierendag in Griekenland

Accommodaties Zakynthos

22 maart 2017

Ontdek alle woningen op onze nieuwste bestemming waar u vanaf april 2017 met ons naar toe kunt. De ruige kustlijn, het prachtige binnenland, de grotten met het mooie azuurblauwe water en natuurlijk ook Navagio maken deze bestemming zeker de moeite waard om te bezoeken. Hier vindt u een overzicht van alle accommodaties van Ross Holidays op Zakynthos.

Vakanties op Zakynthos

Brochures 2017

21 november 2016

De brochures van 2017 zijn inmiddels binnengekomen op ons kantoor en de enveloppen zijn de deur al uit! Heeft u ze nog niet aangevraagd? Doe dat dan alsnog en laat u inspireren en informeren over al onze bestemmingen in Griekenland van 2017.

Vraag de brochures aan

Nieuwe bestemming: Zakynthos!

21 september 2016

Met trots presenteren wij u Zakynthos! De nieuwste bestemming waar u vanaf april 2017 met ons naar toe kunt. Ontdek de azuurblauwe zee, indrukwekkende klippen en het prachtige binnenland. Zakynthos is, na Corfu en Kefalonia, het derde grootste eiland van het Ionische gebied. Met in het westen mooie bergdorpen, centraal olijfbomen en wijngaarden op de berghellingen en in het zuiden prachtige stranden.

Vakanties op Zakynthos

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord