Voorwaarden Alonissos

Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

De transfers van het vliegveld van Thessaloniki naar de haven van Volos en van de haven van Skopelos naar de woning en terug zijn inbegrepen, tenzij vermeld staat dat een huurauto inclusief is. De boottickets zijn bij de prijs inbegrepen. De boottijden en afvaartplaatsen zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat u op uw heenreis geringe tijd in de haven van Volos moet doorbrengen voordat u met de boot vertrekt.

Eventuele wijzigingen in vaarschema’s en daaruit voortkomende kosten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Ross Holidays.

Er is geen kinderkorting van toepassing voor de woningen op Alonissos.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 60,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 werd door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Op 1 januari 2024 is deze naam gewijzigd naar milieubelasting. Deze milieubelasting wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Meer informatie vindt u hier.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten