Voorwaarden Andros

Wij behouden ons het recht eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

Alle woningen zijn inclusief een huurauto categorie A. Bij aankomst in Athene wordt u verwelkomt door de hostess. Zij verwijst u naar de autoverhuurder waar u de auto in ontvangst neemt. De boottocht van Rafina naar Andros is niet bij de prijs inbegrepen en kan verzorgd worden door ons team. De boottijden en afvaartplaatsen zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat u op de heenreis enige tijd in de haven van Rafina moet doorbrengen voordat de boot vertrekt.

Eventuele wijzigingen in vaarschema’s en daaruit voortkomende kosten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Ross Holidays.

Bij combinaties van woningen of bestemmingen is de tussentransfer exclusief.

Op Andros is geen kinderkorting van toepassing.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 50,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 wordt door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Dit wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Voor studio’s/appartementen is dit € 0,50 per nacht per verblijf. Meer informatie vindt u hier.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten