Voorwaarden Argolis

Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu)heffingen door te berekenen.

De reizen naar Argolis zijn inclusief een huurauto van luchthaven tot luchthaven. Op de luchthaven van Athene is een hostess aanwezig die u verwelkomt en u verwijst naar de autoverhuurder.

Kinderkorting is niet van toepassing bij de woningen op Argolis.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 60,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Wordt uw baby tijdens de reis 2 jaar? Uw baby heeft voor de terugvlucht een eigen vliegtuigstoel nodig. U betaalt dan hetzelfde tarief als voor een volwassene.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Met ingang van 01/01/2018 werd door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Op 1 januari 2024 is deze naam gewijzigd naar milieubelasting. Deze milieubelasting wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Meer informatie vindt u hier.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten