Voorwaarden Chios

De vliegreizen worden uitgevoerd vanaf Schiphol naar Lesbos met Correndon Airlines waarna een boottocht naar Chios wordt gepland. Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen. Het is tevens mogelijk via Athene te vliegen met een aansluitende binnenlandse vlucht naar Chios. Deze prijzen en data zijn op aanvraag beschikbaar bij ons team.

Voor de bestemming Chios vliegt u naar Lesbos. De transfer van de luchthaven naar de haven van Mytilini en van de haven van Chios naar uw vakantiewoning en terug is bij de prijs inbegrepen. De overtocht is exclusief. Wij kunnen u behulpzaam zijn bij het reserveren van uw boottickets. De boottijden en afvaartplaatsen zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat u op uw heenreis geringe tijd in de haven van Mytilini op Lesbos moet doorbrengen voordat u met de boot vertrekt. Als vermeld staat dat een huurauto inclusief is, dan staat deze voor u klaar in de haven van Chios en komt de transfer op Chios te vervallen.

Bij combinaties van woningen en/of bestemmingen is de tussentransfer exclusief.

Op Chios is geen kinderkorting van toepassing.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 50,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 wordt door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Dit wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Voor studio’s/appartementen is dit € 0,50 per nacht per verblijf. Meer informatie vindt u hier.

Wij kunnen een taxi vanaf uw huisadres naar Schiphol en/of terug voor u verzorgen. Prijzen zijn op aanvraag bij ons team.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten