Voorwaarden Ithaki

Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhoging van taxen, toeslagen en/ of (milieu)heffingen door te berekenen.

De transfer van het vliegveld van Kefalonia naar uw vakantiewoning op Ithaki en terug is inbegrepen. Per bus wordt u in ongeveer 1 uur naar de havenplaats Sami gebracht. Vervolgens de overtocht naar Ithaki. Vanaf daar wordt u per taxi naar uw vakantiewoning gebracht. De boottijden en afvaartplaatsen zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat u op uw heenreis geringe tijd in de haven van Sami op Kefalonia moet doorbrengen voordat u met de boot vertrekt.

Bij combinaties van woningen en/of bestemmingen is de tussentransfer exclusief.

Kinderkorting: alle kinderen tot 12 jaar krijgen 20% korting. Kinderkorting is niet van toepassing bij Hotel Omirikon en aanbiedingen.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 60,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen, evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 werd door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Op 1 januari 2024 is deze naam gewijzigd naar milieubelasting. Deze milieubelasting wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Meer informatie vindt u hier.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten