Terug naar Kefalonia
Home > Kefalonia > Combinaties met Kefalonia

Combinaties met Kefalonia

Kefalonia is gemakkelijk te combineren met een van de andere bestemmingen van Ross Holidays. Onderstaand de meest voor de hand liggende. Transfers kunnen via onze agentschappen ter plaatse voor u worden geregeld en indien gewenst kan de host(ess) u assisteren bij het maken van de reservering voor de bootovertocht.

Kefalonia en Zakynthos

Ons aanbod op de Ionische eilanden werd compleet met Zakynthos. Het eiland staat bekend om het strand van Navagio met het oude scheepswrak, maar het eiland heeft zoveel meer te bieden. Een ruige kustlijn, het groene binnenland, grotten en de mooie stranden met de azuurblauwe zee. De bloem van het Oosten, zoals Zakynthos ook wel wordt genoemd, kent meer dan 7.000 bloemen waardoor het eiland een kleurrijke uitstraling heeft. Zakynthos is tevens de thuishaven van de Caretta Caretta schildpadden. Wanneer u Zakynthos bezoekt mogen de wandelschoenen niet ontbreken in de koffer: op het eiland kunt u vele wandeltochten door de prachtige natuur maken.

Meer over Zakynthos Reserveringverzoek Kefalonia en Zakynthos

Kefalonia en Ithaki

Ithaki ligt voor de oostkust van Kefalonia en is een lieflijk eiland. De bootovertocht neemt weinig tijd in beslag. Een perfecte gelegenheid om deze twee zo verschillende eilanden te combineren. Kefalonia, indrukwekkend mooi en groots in tegenstelling tot het lieflijke en pittoreske Ithaki. Kefalonia biedt vele mogelijkheden met betrekking tot dagtochten. Zo vindt u er indrukwekkende grotten, mooie stranden, sfeervolle dorpjes en ondergrondse meren. Het groene landschap van Ithaki maakt het eiland zeer geliefd bij wandelaars. Als bezoeker kunt u hier niets anders doen, dan u overgeven aan de sfeer en de rust die het eiland uitademt.

Meer over Ithaki Reserveringverzoek Kefalonia en Ithaki

Kefaloniá en Lefkas

Lefkas is een betrekkelijk klein en bijzonder mooi eiland. Het heeft aan de westkust steile, grillige rotsklippen afgewisseld met fraaie zandstranden, terwijl aan de oostkust levendige havendorpen liggen met daartussen kiezelstranden met bomen die tot aan de zee reiken. Het binnenland van Lefkas is bergachtig. Een tocht naar de bergdorpen laat het Griekse leven van alledag zien. Lefkas is een eiland, maar tegelijkertijd ook een deel van het vasteland. Het is in het uiterste noorden door een smalle landtong verbonden met het vasteland.

Meer over Lefkas Reserveringverzoek Kefaloniá en Lefkas

Kefaloniá en Épiros

Vanaf Kefalonia kunt u via het eiland Lefkas gemakkelijk naar Epiros reizen. Dit eiland is namelijk door middel van een brug met het vasteland verbonden. Wellicht is het een idee een autorondreis te maken door dit interessante gebied. U maakt een tocht langs de bijzondere Zagória-dorpen en door het prachtige berglandschap van Épiros. Door het gebruik van leisteen vallen de huizen en bruggen nauwelijks op tegen de achtergrond van de bergen. Natuurlijk is het ook mogelijk te kiezen voor een verblijf in het pittoreske Parga aan de kust. De prachtige stranden vormen een perfecte combinatie met het achterland, dat rijk is aan bezienswaardigheden.

Meer over Epiros Reserveringverzoek Kefaloniá en Épiros

Kefaloniá en de Pelopónnesos

De Pelopónnesos is de bakermat van Griekenland en heeft vele interessante opgravingen en ruïnesteden zoals Mycene, Olympía en Mistrás. In het zuiden ligt het Táïgetos-gebergte met een adembenemend landschap. In de provincie Messinía ligt de bijzondere streek Mani met karakteristieke torendorpen en Byzantijnse kerkjes. De meest westelijke landtong heeft een heel ander karakter, met glooiende heuvels en uitgestrekte zandstranden.

Meer over de Pelopónnesos Reserveringverzoek Kefaloniá en de Pelopónnesos

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten