Voorwaarden Kimolos

Voor de bestemming Kimolos vliegt u met Transavia of Aegean Airlines naar Milos en maakt u een overstap op de luchthaven van Athene. De binnenlandse doorverbinding is met Aegean Airlines/Olympic Airlines. Alle woningen zijn inclusief een huurauto categorie A. Op de luchthaven van Milos neemt u de huurauto in ontvangst. De overtocht naar Kimolos is niet bij de prijs inbegrepen. De tijden zijn onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat u enige tijd in de haven moet wachten voordat de boot vertrekt. Eventuele wijzigingen in vaarschema’s en daaruit voortkomende kosten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Ross Holidays.

Wij behouden ons het recht eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 50,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Met ingang van 01/01/2018 wordt door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Dit wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Voor studio’s/appartementen is dit € 0,50 per nacht per verblijf. Zie voor meer informatie rossholidays.nl/klantenservice

Op Kimolos is geen kinderkorting van toepassing.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten