Voorwaarden Kythnos

De vliegreizen worden uitgevoerd vanaf Schiphol met Transavia. Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu)heffingen door te berekenen. Omdat Kythnos geen eigen luchthaven heeft, bieden wij de vakanties naar Syros aan via de luchthaven van Athene.

De vakanties naar Kythnos zijn inclusief een huurauto van luchthaven tot luchthaven. Op de luchthaven van Athene is een hostess aanwezig die u verwelkomt en u verwijst naar de autoverhuurder. De overtochten zijn niet bij de prijs inbegrepen. Wij reserveren deze voor u in de best mogelijke aansluiting en u betaalt deze en haalt ze op bij de ticketoffice in de haven. De tijden zijn onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat u enige tijd in de haven van Lavrio moet wachten voordat de boot vertrekt.

Eventuele wijzigingen in vaarschema’s en daaruit voortkomende kosten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Ross Holidays.

Bij een verblijf in de accommodaties op Kythnos is geen kinderkorting van toepassing.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 40,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Wordt uw baby tijdens de reis 2 jaar? Dan heeft uw baby voor de terugvlucht een eigen vliegtuigstoel nodig. U betaalt dan hetzelfde tarief als voor een volwassene voor de terugreis.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Met ingang van 01/01/2018 wordt door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Dit wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Voor studio’s/appartementen is dit € 0,50 per nacht per verblijf. Meer informatie vindt u hier.

Wij kunnen een taxi vanaf uw huisadres naar Schiphol en/of terug voor u verzorgen. Prijzen zijn op aanvraag.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten