Onze Varos specialisten helpen u graag verder op weg. Bel ons gerust.

Varos, Limnos

In het midden van het eiland Limnos ligt het traditionele dorp Varos. Door de centrale ligging kunt u gemakkelijk andere delen van het eiland bezoeken, op Limnos is er van alles te doen te doen, te zien en te beleven. In de omgeving vindt u bijvoorbeeld de Gouves wijnputten, de opgravingen van Ifestia en de vulkanische rotsen Falakro.

Ondanks de centrale ligging op het eiland, zijn er verschillende stranden op korte afstand van het dorp. Het aflopende strand van Kotsinas ligt op ongeveer 2,5 kilometer van het dorp. In de ronde baai vindt u verschillende vistavernes en op het strand is er een beachbar. Daarnaast vindt u in Kotsinas nog de restanten van een middeleeuws fort en kunt de de kerk Zoodochou Pigi bezoeken die op de heuvel gelegen is.

Lees verder

Vakanties in Varos

op de kaart

Meer over Varos

Het dorp Varos

Varos is een klein dorp dat voorheen voornamelijk bestond uit vervallen huizen. Door de komst van de vakantiewoningen van Varos Village zijn vele huizen gerenoveerd en is het ontpopt in een lieflijk dorp. Op het plein is een kafenion en er is zelfs een oud klooster wat geheel gerenoveerd is, waar Ross Holidays tevens over kamers beschikt. Een verblijf is een combinatie van een traditioneel dorp en comfort.

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten