Voorwaarden Limnos

Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

Vanwege het vluchtschema kan het zijn dat de doorverbinding niet op dezelfde dag mogelijk is en een overnachting in Athene noodzakelijk is. Een overnachting in het Holiday Inn hotel Athens Airport is bij de prijs inbegrepen. De transfer op Limnos van de luchthaven naar de accommodatie en terug is bij de prijs inbegrepen.

Bij combinaties van woningen en/of bestemmingen is de tussentransfer exclusief.

Op Limnos is geen kinderkorting van toepassing.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 50,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.


Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 wordt door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Dit wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Voor studio’s/appartementen is dit € 0,50 per nacht per verblijf. Meer informatie vindt u hier.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten