Voorwaarden Limnos

De vliegreizen worden uitgevoerd vanaf Schiphol naar Athene met Transavia en vervolgens een binnenlandse vlucht met Aegean Airlines. Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

Vanwege het vluchtschema kan het zijn dat de doorverbinding niet op dezelfde dag mogelijk is en een overnachting in Athene noodzakelijk is. Een overnachting in het Sofitel hotel tegenover de luchthaven is bij de prijs inbegrepen. De transfer op Limnos van de luchthaven naar de accommodatie en terug is bij de prijs inbegrepen.

Bij combinaties van woningen en/of bestemmingen is de tussentransfer exclusief.

Op Limnos is geen kinderkorting van toepassing.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 40,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

De laatste terugvlucht is op 4 oktober 2017.

Wij kunnen een taxi vanaf uw huisadres naar Schiphol en/of terug voor u verzorgen. Prijzen zijn op aanvraag bij ons team beschikbaar.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord