Voorwaarden Paxos

Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

De transfer van het vliegveld van Corfu naar de haven van Corfu en terug en op Paxos van de haven naar de woning en terug is inbegrepen bij de prijs. De boottickets voor de overtocht zijn inclusief. Eventuele wijzigingen in vaarschema’s en daaruit voortkomende kosten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Ross Holidays.

Bij combinaties tussen bestemmingen en/of woningen is de tussentransfer exclusief.

Er is geen kinderkorting van toepassing voor de woningen op Paxos.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 60,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief. volwassene.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 werd door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Op 1 januari 2024 is deze naam gewijzigd naar milieubelasting. Deze milieubelasting wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Meer informatie vindt u hier.

In verband met het vroege vertrek naar Nederland vanaf Corfu, is de laatste overnachting in Corfu-stad in een **hotel. De overnachting is inclusief de transfer van de haven naar het hotel en de volgende dag van het hotel naar de luchthaven zijn bij de pakketprijs inbegrepen.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten