Voorwaarden Samos

Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

De transfer van het vliegveld van Samos naar uw vakantiewoning en terug is inbegrepen.

Bij combinaties van woningen en/of bestemmingen is de tussentransfer exclusief, tenzij staat vermeld dat een huurauto bij de prijs is inbegrepen.

Alle kinderen tot 12 jaar krijgen 20% korting. Kinderkorting is niet van toepassing bij Woningen Platanaki, Huize Loukia, Huize Green Hill en aanbiedingen.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 60,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Desgewenst kunnen wij ook het vervoer vanaf uw huisadres naar Schiphol en/of terug voor u verzorgen. Prijzen op aanvraag.

Met ingang van 01/01/2018 werd door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Op 1 januari 2024 is deze naam gewijzigd naar milieubelasting. Deze milieubelasting wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Meer informatie vindt u hier.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten