Voorwaarden Skopelos

De vliegreizen worden uitgevoerd vanaf Schiphol naar Volos met Transavia. Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

De transfers van het vliegveld naar de haven van Volos en van de haven van Skopelos naar de woning en terug zijn inbegrepen, tenzij vermeld staat dat een huurauto inclusief is. De boottickets zijn niet bij de prijs inbegrepen en kunnen door reisleiding ter plaatse voor u verzorgd worden. De boottijden en afvaartplaatsen zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat u op uw heenreis geringe tijd in de haven van Volos moet doorbrengen voordat u met de boot vertrekt. Omdat de terugreis vroeg uit Volos vertrekt, is het noodzakelijk om de donderdag voor uw terugvlucht naar Volos te vertrekken en daar te overnachten. Deze overnachting is bij de prijs inbegrepen.

Eventuele wijzigingen in vaarschema’s en daaruit voortkomende kosten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Ross Holidays.

Er is geen kinderkorting van toepassing voor de woningen op Skopelos.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 40,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 wordt door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Dit wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Voor studio’s/appartementen is dit € 0,50 per nacht per verblijf. Meer informatie vindt u hier.

Indien gewenst kunnen wij een taxi vanaf uw huisadres naar Schiphol en/of terug voor u verzorgen. Prijzen op aanvraag bij ons team beschikbaar.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord