Voorwaarden Syros

Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu)heffingen door te berekenen. Omdat Syros geen eigen luchthaven heeft, bieden wij de vakanties naar Syros aan via de luchthaven van Athene.

De vakanties naar Syros zijn inclusief een huurauto van luchthaven tot luchthaven. Op de luchthaven van Athene is een hostess aanwezig die u verwelkomt en u verwijst naar de autoverhuurder. De overtochten zijn bij de prijs inbegrepen. Wij reserveren deze voor u in de best mogelijke aansluiting en u haalt ze op bij de ticketoffice in de haven. De tijden zijn onder voorbehoud. Het kan voorkomen dat u enige tijd in de haven van Pireus moet wachten voordat de boot vertrekt.

Eventuele wijzigingen in vaarschema’s en daaruit voortkomende kosten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Ross Holidays.

Bij een verblijf in de accommodaties op Syros is geen kinderkorting van toepassing.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 60,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Wordt uw baby tijdens de reis 2 jaar? Dan heeft uw baby voor de terugvlucht een eigen vliegtuigstoel nodig. U betaalt dan hetzelfde tarief als voor een volwassene voor de terugreis.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Met ingang van 01/01/2018 werd door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Op 1 januari 2024 is deze naam gewijzigd naar milieubelasting. Deze milieubelasting wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Meer informatie vindt u hier.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten