Voorwaarden Thassos

De vliegreizen worden uitgevoerd vanaf Schiphol naar Thessaloniki met Transavia. Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu)heffingen door te berekenen.

Alle woningen zijn inclusief een huurauto categorie A vanaf de luchthaven van Thessaloniki en terug. De bootovertocht naar Thassos is exclusief. Boottijden en afvaartplaatsen zijn onder voorbehoud. Eventuele wijzigingen in vaarschema’s en daaruit voortkomende kosten vallen niet onder de verantwoordelijkheid van Ross Holidays.

Kinderkorting is niet van toepassing bij de woningen op Thassos.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 50,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.


Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen, evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 wordt door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Dit wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Voor studio’s/appartementen is dit € 0,50 per nacht per verblijf. Meer informatie vindt u hier.

Wij kunnen een taxi vanaf uw huisadres naar Schiphol en/of terug voor u verzorgen. Prijzen zijn op aanvraag bij ons team verkrijgbaar.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten