Voorwaarden Tinos

Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

Voor de bestemming Tinos maken wij gebruik van de luchthaven Athene. Na aankomst ontvangt u de huurauto waarmee u naar Rafina rijdt voor de overtocht. De bootovertocht is bij de prijs inbegrepen. De boottijden en havens zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat u op de heenreis enige tijd in de haven moet doorbrengen voordat de boot vertrek. Ross Holidays is niet aansprakelijk voor financiele consequenties ten gevolge van wijzigingen van bootschema's.

Er is geen kinderkorting van toepassing op de woningen op Tinos.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 60,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 werd door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Op 1 januari 2024 is deze naam gewijzigd naar milieubelasting. Deze milieubelasting wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Meer informatie vindt u hier.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten