Voorwaarden Tinos

De vliegreizen worden uitgevoerd vanaf Schiphol naar Mykonos met Transavia en vervolgens per boot door naar Tinos. Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

Voor de bestemming Tinos maken wij gebruik van de vlucht naar Mykonos. De transfer van de luchthaven van Mykonos naar de haven is bij de prijs inbegrepen. De bootovertocht is niet bij de prijs inbegrepen en kan door ons team worden verzorgd. De transfer op Tinos is niet bij de prijs inbegrepen. De boottijden en afvaartplaatsen zijn onder voorbehoud. Het kan zijn dat u op de heenreis enige tijd in de haven moet doorbrengen voordat de boot vertrek. Indien er een combinatie wordt gemaakt met Andros, kan ook gevlogen worden naar of van Athene. Prijzen hiervoor zijn op aanvraag bij ons team verkrijgbaar.

Bij combinaties van woningen en/of bestemmingen is de tussentransfer exclusief.

Er is geen kinderkorting van toepassing op de woningen op Tinos.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 40,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 wordt door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Dit wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Voor studio’s/appartementen is dit € 0,50 per nacht per verblijf. Meer informatie vindt u hier.

De laatste terugvlucht is op 1 oktober 2018.

Wij kunnen een taxi vanaf uw huisadres naar Schiphol en/of terug voor u verzorgen. Prijzen zijn op aanvraag.

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord