Voorwaarden West-Kreta

Wij behouden ons het recht voor eventuele onvoorziene verhogingen van taxen, toeslagen en/of (milieu-)heffingen door te berekenen.

De transfer van het vliegveld van Chania naar uw vakantiewoning en terug is inbegrepen, tenzij staat vermeld dat een huurauto bij de prijs is inbegrepen.

Bij combinaties van woningen en/of bestemmingen is de tussentransfer exclusief.

Kinderkorting: Alle kinderen tot 12 jaar krijgen 20% korting. Kinderkorting is niet van toepassing bij Huize Elianthos, Huize Jasemi, Critamo Cottage, Hotel Alcanea, Ilianthos Villa’s, Boutique Hotel Athermigo en aanbiedingen.

Voor baby’s tot 2 jaar worden € 50,- administratiekosten berekend. Er is geen recht op een eigen stoel in het vliegtuig. Als uw baby tijdens de vakantie 2 jaar wordt, is het noodzakelijk voor de terugreis een vlucht te boeken tegen het reguliere tarief.

Indien gewenst kunnen wij voor uw baby een campingbedje in uw vakantiewoning plaatsen. Hiervoor wordt € 20,- per week in rekening gebracht. Campingbedjes worden geleverd zonder beddengoed.

Water, gas en elektriciteit zijn bij de prijs inbegrepen evenals het gebruik van bedlinnen en handdoeken volgens gepubliceerde wisselfrequentie.

Met ingang van 01/01/2018 wordt door de Griekse staat ook in Griekenland toeristenbelasting ingevoerd. Dit wordt ter plaatse door de eigenaar van de accommodatie in ontvangst genomen. Voor studio’s/appartementen is dit € 0,50 per nacht per verblijf. Meer informatie vindt u hier.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten