Ross Holidays viert haar 35e verjaardag

Op 13 mei, is het 35 jaar geleden dat Ross Holidays haar reis begon. Met drie sleutelwoorden in gedachten kijkt eigenaar Stefanos Stefanou Ross Holidays terug op de afgelopen jaren; dankbaarheid, missie en passie.

35 jaar van persoonlijke benadering, kleinschalig Griekenland met liefde aangeboden en hiermee getracht dit over te brengen op onze gasten zodat we zoveel mogelijk mensen kennis konden laten maken met mijn geliefde land. Dankbaarheid aan u als klant en aan al mijn samenwerkers die dit mogelijk konden maken. En voor de toekomst blijven wij op zoek naar de mooiste plekjes om u een onvergetelijke vakantie in Griekenland te bezorgen.

Het lijkt als de dag van gisteren; ik zie mijzelf nog staan achter de receptie van een klein hotel op mijn geboorte-eiland Corfu, toen de eerste gedachten over een eigen reisorganisatie ontstonden. Deze droom werd omgevormd naar plannen, en plannen werden werkelijkheid met de oprichting van Ross Holidays in mei 1988. En nu zijn we 35 jaar verder.

Een verhuizing naar Nederland, huisvesting in verschillende panden, uitbreiding team en nieuwe bestemmingen brachten ons naar de dag van vandaag. Van de eerste boekingen ontvangen op een zolderkamer in het noorden van het land, via de grote zolder in Wijchen, inmiddels, sinds een jaar, in een prachtige boerderij in Beuningen, waarover binnenkort meer. Als grootste Griekenlandspecialist van Nederland maken we jaarlijks veel mensen gelukkig met een vakantie volgens ons standaard aanbod of op maat wordt geheel aan uw wensen voldaan. Steeds met een hostess of fysiek aanwezig op de bestemming of actief telefonisch aanwezig voor een goed advies ter plekke. Zo bent u bij ons niet alleen vóór uw reis in goede handen, maar ook tijdens uw verblijf verzekerd van assistentie en advies.

Vandaag wil ik vooral stilstaan bij de afgelopen 35 jaar. Ik wil u bedanken voor uw vertrouwen al deze jaren en ook in de toekomst hoop ik u te mogen verwelkomen op een van onze bestemmingen. Zodat Ross Holidays ook een volgend jubileum weer samen met u kan delen.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten