Overzicht nieuws
Home > Klantenservice> Kafenion> Nieuws> Winnaar fotowedstrijd 2021

Winnaar fotowedstrijd 2021

Afgelopen jaar hebben we weer veel gasten mogen verwelkomen in Griekenland! Het doet ons altijd goed om te zien dat u mooie herinneringen heeft gemaakt en deze ook voor ons heeft vastgelegd. Daardoor ontstaan bij ons ook vakantiekriebels!

Uit alle foto's die we hebben mogen ontvangen kan er uiteraard maar één worden uitverkozen tot jaarwinnaar van 2021. Daarnaast hebben we 5 andere inzendingen geselecteerd die van ons een boek toegestuurd krijgen. Wij willen iedereen bedanken voor het insturen van alle foto's afgelopen jaar en zien in 2022 weer graag uw inzendingen tegemoet!

Jaarwinnaar


Na een mooie kayaktocht werden mevrouw Arentze en mevrouw Rijnshof getrakteerd op een serene zonsondergang op Skopelos. Wij feliciteren de winnares van de fotowedstrijd 2021 met een cadeaubon t.w.v. € 500 en natuurlijk de eeuwige roem!

Eervolle vermeldingen


De onderstaande foto's krijgen van ons een eervolle vermelding. Wij feliciteren hen met een klein geschenk!

Over de brug bij Preveli

Tijdens een mooie vakantie op Zuid-Kreta kwam mevrouw Peeten een oude brug tegen op weg naar het klooster van Preveli, die zij graag voor ons vastlegde.

Een toplocatie in Marathopoli

De Peloponnesos biedt oneindige mogelijkheden om te ontdekken. Meneer Mensink vond tijdens zijn vakantie een geweldige plek aan het water waar hij uren kon genieten van het eten, een drankje en de sfeer met uitzicht.

Kloven trotseren

Dat er veel op de Peloponnesos te ontdekken is, kan meneer Kreling alleen maar bevestigen. Samen trokken zij erop uit en gingen met plezier de uitdaging van de Rindomo-kloof aan.

Kleurrijk Argostoli

Steeds als wij deze foto van de familie Trachanas zien, worden we er gelukkig van. Dit kleurrijke terras in Argostoli op Kefalonia nodigt uit om er meteen neer te strijken.

Een pareltje op Kefalonia

Na zestien jaar besloot meneer Beekhuyzen afgelopen jaar Kefalonia opnieuw te bezoeken. En het was nog steeds zo mooi als hij in zijn gedachten had. Tijdens deze vakantie heeft hij genoten van al het moois dat het eiland te bieden heeft.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten