Overzicht nieuws
Home > Klantenservice> Kafenion> Nieuws> Winnaar fotowedstrijd 2022

Winnaar fotowedstrijd 2022

Afgelopen jaar hebben we weer velen van u mogen verwelkomen op een van onze bestemmingen in Griekenland. Het doet ons altijd goed om te zien dat u mooie herinneringen heeft gemaakt en deze ook met ons heeft gedeeld. Daardoor ontstaan bij ons ook vakantiekriebels!

Uit alle foto's die we hebben mogen ontvangen kan er uiteraard maar één worden uitverkozen tot jaarwinnaar van 2022. Daarnaast hebben we 5 andere inzendingen geselecteerd die van ons een boek toegestuurd krijgen. Wij willen iedereen bedanken voor het insturen van alle foto's afgelopen jaar en kijken er al naar uit om ook dit jaar uw foto's te ontvangen.

Jaarwinnaar


Tijdens zijn vakantie op Kreta bezocht mijnheer Van Beers de Samaria-kloof en legde dit prachtige genietmoment in Omalos vast. Wij feliciteren de winnaar van de fotowedstrijd 2022 met een cadeaubon t.w.v. € 500 en natuurlijk de eeuwige roem!

Meer over West-Kreta

Eervolle vermeldingen


De onderstaande foto's krijgen van ons een eervolle vermelding. Wij feliciteren hen met een klein geschenk!

Authentiek Grieks plaatje

Tijdens zijn vakantie op Kefalonia greep mijnheer Hoving bij het zien van deze poezen snel naar zijn camera en maakte dit bijzondere plaatje.

Meer over Kefalonia

Met de wandelschoenen genieten van het uitzicht

Familie Oldenhof ontdekte tijdens hun vakantie al wandelend het landschap van Zuid-Kreta en genoot van het overweldigende uitzicht bij de Ambas-kloof.

Meer over Zuid-Kreta

Terug in de tijd in Messinia

Tijdens zijn vakantie op de Peloponnesos fotografeerde mijnheer Zaalberg de opgravingen van Messini terwijl zijn reisgenote in gedachten lijkt af te dwalen naar vroegere tijden.

Meer over de Peloponnesos

Kleurrijk vakmanschap

Tijdens hun vakantie op Samos fotografeerde familie De Beus deze vissers en hun kleurrijke netten in de haven van Ormos.

Meer over Samos

Het kasteel van Methoni

Mijnheer Van der Niet fotografeerde tijdens zijn vakantie in Messinia het kasteel van Methoni uit een ongewone hoek en benadrukt hiermee de schoonheid van het omringende landschap.

Bekijk alle vakanties naar Griekenland
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten