De 10 mooiste inzendingen fotowedstrijd oktober 2023

Voor de fotowedstrijd van oktober 2023 zijn veel leuke, mooie, bijzondere foto’s ingestuurd. Uit alle inzendingen hebben wij 10 foto's geselecteerd die we graag in het zonnetje zetten.

Symphony in blue

Tijdens hun vakantie op Samos kwamen mijnheer Vegter en mevrouw Van Schie een kerkje in de Griekse kleuren tegen. De tafel en stoeltjes kleuren prachtig bij het geheel.

Vakanties op Samos

Bijzonder moment

Mevrouw Bosma had tijdens haar vakantie in Gialova geluk en zag op het strand van Petrochori een schildpaddennest uitkomen.

Vakanties op de Peloponnesos

Kok aan het werk

Familie Jonkman bezocht tijdens hun vakantie op West-Kreta een wel heel bijzondere taverne waar de kok zonder elektriciteit in een buitenkeuken kookt.

Vakanties op West-Kreta

Lekker maaltje

Tijdens haar vakantie op Samos maakte mevrouw De Jong een foto van deze sympathieke viervoeters die genoten van een Griekse salade.

Vakanties op Samos

Felblauwe vliegende vis

Familie Van Lierop bezocht tijdens hun vakantie op Ithaki het strand van Agios Ioannis en fotografeerde daar deze bijzondere vliegende vis.

Vakanties op Ithaki

Bloemenpracht bij zonsondergang

Mevrouw Blom was op vakantie op Zuid-Kreta en genoot daar van deze overvloed aan strandnarcissen en de prachtige zonsondergang op het strand van Plakias.

Vakanties op Zuid-Kreta

Ongewone kapel

Tijdens de autorondreis ‘De bergen van Griekenland’ maakte mijnheer Lenders midden in het landschap een stop om deze bijzondere kapel te fotograferen.

Autorondreis

Bidsprinkhaan gespot

Het scherpe oog van mevrouw De Engelse-Smits spotte tijdens haar vakantie op Kefalonia een bidsprinkhaan die in van een oase van bloemen een bijtje oppeuzelde.

Vakantie op Kefalonia

Sfeervol dorpsplein

Dit plein met prachtige platanen in Kardamyla werd door mevrouw Westhovens vastgelegd tijdens haar vakantie op Chios.

Vakanties op Chios

Porto Kagio

Mevrouw Verhoog maakte tijdens haar vakantie in Messinia een toertocht en kwam in de punt van Mani dit haventje tegen.

Vakanties op de Peloponnesos

Wij willen iedereen bedanken voor de ingestuurde foto's van deze maand.

Wanneer uw foto in deze selectie voorkomt, maakt u kans op een van onze jaarprijzen. Wij geven 5 boeken en een hoofdprijs van € 500,- in de vorm van een reischeque weg.

De winnaar maken wij aan het begin van het nieuwe jaar bekend!  

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten