Overzicht hostess aan het woord
Home > Klantenservice> Kafenion> Kefalonia als bron van inspiratie

Kefalonia als bron van inspiratie

Geia sas, graag zou ik mij aan u voor willen stellen. Mijn naam is Lambros en met veel plezier ben ik uw wandelgids op Kefalonia.

Ik ben geboren en groeide op in het oude Olympia op de Peloponnesos, dit is de plaats waar de Olympische Spelen voor het eerst werden gehouden. Tijdens deze spelen stonden respect, sportiviteit en gastvrijheid hoog in het vaandel. Beginselen die mijn karakter hebben gevormd en die ik trots uitdraag in mijn dagelijkse leven.

Inmiddels ben ik alweer 23 jaar woonachtig op Kefalonia. Van oorsprong ben ik edelsmid en dit veelzijdige eiland vormt een grote bron van inspiratie voor mijn creaties. Echter toen mijn liefde voor het actieve buitenleven van een simpele hobby uitgroeide tot een grote passie, voelde ik dat ik hier meer mee moest doen. Het resultaat is een eigen onderneming in trekking, hiking, trail running en fietstours.

Graag neem ik u mee om de verborgen schatten van Kefalonia te ontdekken. Het eiland met de groene bergen, de blauwe zee, unieke flora en fauna en rijk aan tradities. Volg mij langs stranden, kastelen, kloosters, musea en wijnboerderijen. Proef in schilderachtige dorpen de lokale zoetigheden en maak kennis met het vakmanschap van goudsmeden en ambachtelijk houtsnijwerk.

/

Wandelen op Kefalonia

Ontdek het kleurrijke Kefalonia met het 4 daagse wandelarrangement. Tijdens vier verschillende routes wandelt u langs beekjes en stenen bruggen, dwaalt u door het spookdorp Vlachata en loopt u letterlijk en figuurlijk met uw hoofd in de wolken richting de top van het Aenos-gebergte.

Bekijk het wandelarrangement

Vakantie Kefalonia

Kefalonia is het grootste eiland van de Ionische eilandengroep, maar ademt kleinschaligheid in de havendorpjes. Het is een veelzijdig eiland met voor ieder wat wils. De stranden behoren tot de mooiste van Griekenland en voor wandelaars is het ook goed toeven. 

Vakantie Kefalonia
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten