Overzicht nieuws
Home > Klantenservice> Kafenion> Nieuws> Optreden Alkinoos Ioannidis

Optreden Alkinoos Ioannidis 5 mei in Nederland

De Griekse zanger en liedjesschrijver Alkinoos Ioannidis komt op 5 een optreden verzorgen in Nederland. In het kerkgebouw De Duif in Amsterdam zorgt hij voor echte Griekse sferen.

Alkinoos Ioannidis wordt veelvuldig geprezen voor het feit dat hij met zijn muzikale sensitiviteit het meest in de buurt komt van de Griekse componist Mikis Theodorakis.
Ioannidis, de op Cyprus geboren musicus , is daarnaast een uiterst veelzijdig beoefenaar van een keur aan muzikale stijlvormen. Het afgelopen jaar gaf Ioannidis concerten met een groot orkest en koor in Athene. Naast het vertolken van eigen klassieke composities verzorgde hij solo alsmede met zijn band talrijke optredens in eigen land terwijl hij tevens optrad met de Schotse zangeres-liedjesschrijfster Karine Polwart op Schotse bodem. In de sfeervolle omgeving van De Duif, een kerkgebouw in het hart van Amsterdam, zal Ioannidis een selectie van zijn eigen liedjes presenteren. Met zijn innemende stemgeluid en zijn verzorgde spel op gitaar en luit bezorgt hij zijn publiek een muzikaal feestmaal waar de liefhebbers van wereldmuziek wel raad mee weten..

Tickets kosten € 25 per persoon en zijn verkrijgbaar aan de zaal of via www.eventbrite.nl

De Duif
Prinsengracht 756
1017 LD Amsterdam

Zaal open: 20.00 uur
Aanvang: 20.30 uur

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten