De voordelen van een pakketreis

Momenteel wordt er in de media veel gesproken over de vluchtwijzigingen van Transavia. Gelukkig is Ross Holidays tot op heden gespaard gebleven. Alle door aangeboden vakanties gaan door. Mochten wij onverhoopt toch een wijziging ontvangen van Transavia, dan nemen wij direct contact met u op en zullen u, zoals u dat van ons gewend bent, een passende oplossing aanbieden.

De Consumentenbond adviseert om pakketreizen te boeken. ‘Kies voor zoveel mogelijk bescherming’ zegt woordvoerster Babs van der Staak tegen Nu.nl.

Wij zijn er om u te ontzorgen

Griekenlandspecialist Ross Holidays biedt pakketreizen aan. Dit houdt in dat u zowel de vlucht, transfer en verblijf, eventueel aangevuld met extra's als huurauto, wandelarrangement of excursie, in één keer boekt. Doordat wij het hele pakket beheren, heeft u bij een eventuele wijziging met ons te maken in plaats van de leverancier die de wijziging doorgeeft, bijvoorbeeld Transavia. Als aanbieder van pakketreizen hebben wij in onze voorwaarden een zorgplicht opgenomen en zullen wij voor u aan de slag gaan en zorgen voor een passende oplossing.

Daarbij zijn wij aangesloten bij de ANVR, SGR en Stichting Calamiteitenfonds Reizen, dit geeft u nog meer zekerheid bij het boeken.

Ross Holidays is er voor u

Het boeken van een pakketreis biedt niet alleen meer zekerheid voor het verloop van uw vakantie, maar ook veel gemak.

Allereerst is het eenvoudig om in één pakket uw vlucht, verblijf en transfer te boeken, dan alles zelf los te verzamelen en te boeken in onderdelen. U geeft uw wensen door aan ons team en wij regelen het voor u.

Ten tweede maakt u gebruik van alle kennis en ervaring van ons team. U heeft een aanspreekpunt, zowel vóór als tijdens uw vakantie, waar u met al uw vragen terecht kunt. Ons team is snel en gemakkelijk bereikbaar. Persoonlijk contact staat bij ons op nummer 1.

En last maar zeker niet least, biedt onze website een grote keuze in bestemmingen, combinaties en autorondreizen. Mocht u hierin toch niet vinden wat u zoekt, neem dat zeker contact met ons op, want op maat stellen wij uw droomvakantie voor u samen.

Indien u nog geen vakantie naar Griekenland heeft geboekt, dan nodigen wij u uit ons aanbod voor 2023 te bekijken.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten