Zoover Awards 2018

De crème de la crème van de reiswereld was op dinsdagavond 27 maart bij elkaar in Hotel Arena in Amsterdam . De uitreiking van de Zoover Awards 2018 vond plaats en Ross Holidays was ook dit jaar weer genomineerd. Met twee nominaties op zak was het een spannende avond voor Sander Janssen, hoofd van de afdeling marketing bij Ross Holidays.

#3 Beste Zonvakantie aanbieder en #3 Beste Reisbureau van Nederland

De Zoover Awards worden uitgereikt in twee categorieën; meest aantal stemmen en hoogste waarderingscijfer. Aantal stemmen geeft de populariteit van de reisorganisatie aan en het waarderingscijfer de prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijkheid en een aanbevelingswaarde.

In de categorie Beste Reisbureau werd Ross Holidays gekroond tot de nummer drie van Nederland. Met een mooie score van 9,3 worden wij hoog gewaardeerd door onze klanten en werd de oorkonde hiervoor trots in ontvangst genomen door Sander Janssen. Later op de avond mocht hij nogmaals het podium betreden. Ditmaal voor het in ontvangst nemen van een award in de categorie Beste Zonvakantie Aanbieder. Ook hier met een prachtige score van 9,3.

Yes! Wij zeggen: "in de pocket!

Dank u wel

We mogen met recht spreken van een geslaagde avond met een geweldig resultaat. Het voelt als de kroon op een jaar van hard en vooral met veel plezier werken aan een mooi product. Het is een bevestiging van hetgeen onze klanten gedurende het jaar met ons delen.
Wij danken u voor het vertrouwen in Ross Holidays en zijn enorm trots op al onze gasten, medewerkers, hostesses voor onze gasten, samenwerkers en de eigenaren van de vakantiewoningen die een aandeel hebben in het verzorgen van onze vakanties.

Inmiddels worden wij overspoeld met felicitaties. Ook daarvoor onze dank. Heel graag tot ziens.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten