Zoover Awards 2019

Afgelopen donderavond 16 mei kwamen alle grote namen van de reiswereld bij elkaar in het Vondel CS gebouw in het Vondelpark te Amsterdam. De uitreiking van de Zoover Awards 2019 vond hier plaats en ook dit jaar was Ross Holidays weer genomineerd. Voor de collega’s van de marketingafdeling Sander en Nico was dit weer een spannende avond.

#3 Beste Zonvakantie aanbieder en #3 Beste Reisbureau van Nederland

De Zoover Awards worden uitgereikt in twee categorieën, de populairste en de best gewaardeerde. In de categorie beste touroperator werd Ross Holidays bekroond tot de nummer 2 van Nederland! Dankzij onze klanten die ons hebben gewaardeerd met de score van 9,5 namen Sander en Nico deze oorkonde vol trots in ontvangst.

Efcharisto!

Het was op recht een geslaagde avond te noemen. Wij willen u van harte bedanken voor alle stemmen die wij hebben mogen ontvangen en deze award is voor ons een blijk van waardering. Een jaar lang hebben wij weer met veel plezier gewerkt aan een prachtig product. Wij danken u voor het vertrouwen en zijn enorm trots op al onze gasten, medewerkers, hostesses voor onze gasten, samenwerkers en de eigenaren van al onze accommodaties die een aandeel hebben in het verzorgen van onze vakanties.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten