Jaarwinnaar reisverhalenwedstrijd 2019

Ook dit jaar zijn we weer overspoeld door mooie reisverhalen. We hebben alle interessante, bijzondere, grappige en ontroerende verhalen verzameld. Gezien het feit dat het nieuwe jaar al even bezig is, werd het tijd om een winnaar voor 2019 te kiezen:

Op de derde plek - Een postcard uit Kythira

Tijdens haar vakantie op Kythira maakte mevrouw de Bruijne deze bijzondere postcard. Met dit digitaal reisverhaal heeft ze de derde plek gehaald.

Bekijk de video

Op de tweede plek - Reisverhaal Villa Ortansia

Mevrouw Kilkens vertelt in haar reisverhaal over haar vakantie in Villa Ortansia in Pilion. Met haar reisverhaal heeft ze de tweede plek behaald.

Reisverhaal Villa Ortansia


De hanen van Miliès zijn ons elke morgen voor. Zij worden wakker van het eerste licht, met nog wat grijs er doorheen. We luisteren met een glimlach naar hun gekraai en doezelen weer weg in de zachte kussens.

Thuis worden we gewekt door het ochtendverkeer en de wereldberichten op de radio. Hier in deze villa op de heuvels van Pilion, telt alleen het kleine nieuws. Een krekel die al dagen onzichtbaar op concerten trakteert en ons nu nieuwsgierig aankijkt vanaf een lantaren die, nog nat van dauw, op tafel staat. Of het schorre dorpsklokje dat elk kwartier slaat, vriendelijk en tegelijk een beetje brutaal ...
Lees hier het hele verhaal

De winnaar is ... Reisverhaal Magisch Kythira

Dat Kythira iets magisch heeft wordt door veel van onze gasten bevestigd. Mevrouw Smeulders keert ieder jaar terug naar Kythira want zoals ze zelf zegt: "het blijft aan je trekken".

Met dit reisverhaal wint mevrouw Smeulders de jaarprijs van de reisverhalenwedstrijd 2019, een reischeque van € 500,-! Van harte gefeliciteerd!

Reisverhaal Magisch Kythira


Kythira…. Elk jaar terug naar dit magische eiland. Het blijft aan 'je trekken', met dorpen waar de tijd heeft stil gestaan. Met uitzichten waar je stil van wordt.

De kleine stille, prachtige dorpen, de stad Potamós met zijn markt, Karavas met zijn bakker, Mylopotamos met zijn molens, waterval en het heerlijke eten onder de “Plataan”, Plátia Ammos met het mooie strand, Avlèmonas met zijn vissershaventje, Mitata met zijn vervallen kerk, het levendige Livadi, Chora met het prachtige Kastro en de smalle steegjes, het klooster van Myrtidiótissa met haar kunstschatten, de gele uitzonderlijke semprevivabloem, Kapsali naast Chora, Diakofti dat je bereikt vanaf de hoogte met een prachtig uitzicht, verborgen schatten in de kapelletjes ...
Lees hier het hele verhaal

Wilt u dit jaar ook meedoen?

Pak de pen en stuur uw mooiste, meest unieke en bijzondere reisverhaal over uw vakantie met Ross Holidays in en maak kans op de reischeque ter waarde van € 500,-!

Veel schrijfplezier en alvast bedankt voor uw bijdrage.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten