Overzicht reisverhalenwedstrijd
Home > Klantenservice> Kafenion> Nieuws> Winnaar reisverhalenwedstrijd 2021

Jaarwinnaar reisverhalenwedstrijd 2021

Afgelopen jaar hebben we weer veel mooie en diverse reisverhalen mogen ontvangen. Het is ons altijd een genoegen om uw bijzondere, interessante en unieke ervaringen te lezen. We hebben alle inzendingen verzameld en hebben uiteindelijk een verhaal bekroond tot jaarwinnaar van 2021.

De winnaar is ... Reisverhaal 'Een gordijn uit Griekenland'

Als een vakantie al geruime tijd gepland staat, beginnen de vakantiekriebels al vroeg in het jaar te komen. Van te voren wordt er gesproken over van alles wat er tijdens de vakantie gaat gebeuren, om er een onvergetelijke vakantie van te maken. De heer Nagtegaal had een wel heel specifiek plan voor zijn vakantie naar Kefalonia. Hij wilde namelijk een Grieks, wit gordijn met geknipte gaatjes, die hij bij terugkomst in Nederland in zijn nieuw betrokken huis zou ophangen. Hij nam ons mee in dit avontuur en schreef er een reisverhaal over.

Met dit reisverhaal wint meneer Nagtegaal de jaarprijs van de reisverhalenwedstrijd 2021, een reischeque van € 500,- ! Van harte gefeliciteerd!

Reisverhaal 'Een gordijn uit Griekenland'


U kent dat vast wel, naar Griekenland reizen en dan vooraf plannetjes maken. Voorpret! Zo nam ik mij voor om zodra ik op de plaats van bestemming zou komen, ik direct zou doorlopen naar het haventje om daar op een wankel blauw stoeltje met een biezen bekleding te gaan zitten aan een wiebelig tafeltje, met een bierviltje onder de poten en een papieren kleedje dat vastgehouden wordt tegen wegvliegen in de azuurblauwe heldere zee, door een elastiek. En dan staren naar de dobberende bootjes die lijken te zweven op het turquoise water terwijl ik nip aan een koel glas retsina en knabbel van een bord vol gavros. En ik zou Kalamata -olijven gaan kopen en een stuk feta bij de slager, want ik weet dat die vaak de lekkerste heeft. Maar het allergrootste plan voor deze reis was een gordijntje...
Lees hier het hele verhaal

Wilt u dit jaar ook meedoen?

Pak de pen en stuur uw mooiste, meest unieke en bijzondere reisverhaal over uw vakantie met Ross Holidays in en maak kans op de reischeque ter waarde van € 500,-!

Veel schrijfplezier en alvast bedankt voor uw bijdrage.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten