Overzicht reisverhalenwedstrijd
Home > Klantenservice> Kafenion> Nieuws> Jaarwinnaar reisverhalenwedstrijd 2022

Jaarwinnaar reisverhalenwedstrijd 2022

Ook dit jaar deed u ons weer veel plezier met de levendige beschrijvingen van uw mooie, grappige en soms ook ontroerende belevenissen in Griekenland. Na alle verhalen aandachtig gelezen te hebben, hebben we het volgende verhaal bekroond tot jaarwinnaar van 2022.

Het winnende reisverhaal is …. ‘Een panigiri op Samos’

Tijdens hun vakantie op Samos trok een korte handgeschreven uitnodiging op de deur van een restaurant de aandacht van mevrouw Spaanderman en haar reisgenoot. Zonder precies te weten wat hen te wachten stond besloten ze op onderzoek uit te gaan en aan de uitnodiging gehoor te geven. Een onvergetelijk avond volgde: als enige niet-Grieken werden zij gastvrij in het feestgedruis van een panigiri opgenomen. Mevrouw Spaanderman schreef er een reisverhaal over en laat ons meegenieten van de verbondenheid en de Griekse levenskunst waarvan zij die avond getuige was.

Met dit reisverhaal wint mevrouw Spaanderman de jaarprijs van de reisverhalenwedstrijd 2022, een reischeque van € 500,- ! Van harte gefeliciteerd!

Reisverhaal 'Panigiri op Samos'


Een korte handgeschreven uitnodiging op de deur van het restaurant van de eigenaresse van ons appartementencomplex. Panigiri 20.00 uur aan de boulevard van Agios Konstantinos.

Lang zoeken hoefden we niet, aan het einde van de boulevard, waar de vissersboten kalm dobberden op het water, stonden verkopers van allerhande plezier vergrotende snuisterijen als ballonnen en fluoriderende voorwerpen en was er een gestage toestroom van mensen. We gingen een trap op, naar wat het leek een groot plein bij een reusachtig gebouw, dat wij bij licht een volgende keer willen gaan onderzoeken. Was het een kerk?
Lees hier het hele verhaal

Wilt u dit jaar ook meedoen?

Pak de pen en stuur uw mooiste, meest unieke en bijzondere reisverhaal over uw vakantie met Ross Holidays naar reisverhalen@rossholidays.nl en maak kans op de reischeque ter waarde van € 500,-!

Veel schrijfplezier en alvast bedankt voor uw bijdrage.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten