Overzicht reisverhalenwedstrijd
Home > Klantenservice> Kafenion> Nieuws> Jaarwinnaar reisverhalenwedstrijd 2023

Jaarwinnaar reisverhalenwedstrijd 2023

Ook dit jaar heeft u weer bewezen dat Griekenland een bron van creatieve inspiratie vormt. Voor de schrijfster van een van de ingezonden reisverhalen gaat het welbekende ‘eind goed, al goed’ dubbel op: haar verhaal werd ook nog eens bekroond met de jaarprijs!

Het winnende reisverhaal is …. ‘Ezelspad’

Bij het zien van de prachtige natuur vergaten mevrouw Huig en haar reisgenoten al snel hun voornemens over een ‘luie week’ in Epiros en trokken de wandelschoenen aan. Tijdens een van hun wandelingen sloegen ze de officiële routebeschrijving in de wind en besloten onderweg de aanwijzingen van een oude Griekse mevrouw op te volgen. Met de nodige humor beschrijft ze in haar verhaal ‘Ezelspad’ de gevolgen. 

Met dit reisverhaal wint mevrouw Huig de jaarprijs van de reisverhalenwedstrijd 2023, een reischeque van € 500,- ! Van harte gefeliciteerd!

Reisverhaal 'Ezelspad'


De moraal van dit verhaal: vertrouw bij wandelingen op de routebeschrijving van uw reisbureau. Wees dus niet eigenwijs en laat u zeker niet een rotspad op sturen door een Grieks omaatje.

Lees hier het hele verhaal

Wilt u dit jaar ook meedoen?

Pak een pen en stuur uw mooiste, meest unieke en bijzondere reisverhaal over uw vakantie met Ross Holidays naar reisverhalen@rossholidays.nl en maak kans op de reischeque ter waarde van € 500,-!

Veel schrijfplezier en alvast bedankt voor uw bijdrage.

Reisverhalen
keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten