Overzicht top 5 van
Home > Klantenservice> Kafenion> Top 5> 5 redenen om in april naar Griekenland te gaan

In april naar Griekenland

April is het begin van de warme en droge periode in Griekenland en een ideale tijd voor een vakantie. In onderstaand lijstje leggen wij u graag uit waarom.

Bekijk direct vakanties in april

Wandelen

De natuur is een lust voor het oog, alles staat in bloei en de zachte temperaturen maken dat u volop van uw wandelingen geniet zonder dat deze fysiek het uiterste van u vergen. De Vikos-kloof in het Zagoria gebied, Pilion met de prachtige vergezichten, het betoverende Ithaki of misschien trekt juist het woeste berglandschap op Kreta u aan. Voor welke bestemming u ook kiest, overal komen de lentegeuren en kleuren u uitbundig tegemoet. En wist u dat een glaasje tsipouro nooit beter smaakte dan na een flinke wandeltocht?!

Wandelvakanties

Een autorondreis

De maand april is dé gelegenheid om het bijzondere binnenland van Griekenland te ontdekken. De natuur laat zich in alle pracht en praal zien, de temperatuur is aangenaam, het is rustig op de weg en met het nieuwe seizoen voor de deur wordt u overal uiterst hartelijk ontvangen. Een bezoek aan de Prespa-meren, de kloosters in het Tzoumerka-gebergte, de schilderachtige bergdorpjes in de Peloponnesos, laat u eens verrassen door het andere Griekenland! Het is het meer dan waard!

Autorondreizen

Bloemen

De maand april is het hart van de lente en wordt in Griekenland niet voor niets ook wel de bloemenmaand genoemd. Bloesems verschijnen aan de bomen en een bonte pracht aan voorjaarsbloemen zorgt voor een ware geursensatie. De lichtpaarse seringen steken prachtig af tegen de helderblauwe lucht, de witte Madonna-lelies verspreiden hun zoete geur en de velden veranderen in een rood tapijt van klaprozen.

Vakanties Griekenland

Een stedentrip

Een paar dagen er tussenuit en onthaasten in Athene, Thessaloniki of Naplion. U kunt in deze tijd van het jaar geheel op uw gemak alle bezienswaardigheden bezoeken want de lange wachtrijen zijn nog ver te zoeken. Zonder de alles verzengende zomerhitte is het heerlijk struinen langs al die leuke winkeltjes en eettentjes en er gaat niets boven een terrasje onder het genot van de eerste warme lentezon. Wanneer u voor Athene kiest kunt u uw reis combineren met een dagtrip naar een van de nabij gelegen eilanden.

Stedentrips

Aantrekkelijke prijzen

En last maar zeker niet least, de prijzen van de vakanties in de maand april zijn zeer aantrekkelijk. Zo kunt u profiteren van de vele voordelen die op vakantie gaan in deze maand biedt.

Aanbiedingen
Bekijk alle vakanties

Deel met vrienden of reisgenoten