De top 5 romantische plekjes

Griekenland staat garant voor plezier, genot, lekker eten en ga zo maar door. Kortom, een gevoel van thuiskomen. Wij vertellen u met plezier waar de romantische plekjes in Griekenland zijn.

5. Genieten op het terras van uw eigen villa

De dag afsluiten onder het genot van een drankje met een verlicht privézwembad aan uw voeten. Nog even napraten over al het moois wat u die dag samen gezien en beleefd hebt en plannen maken voor de nieuwe dag.

Villa Elea

4. Canal d’Amour

Alleen de naam al belooft een flinke dosis romantiek. Wie hier volgens de legende samen met zijn geliefde door de zee-engte zwemt, blijft voor altijd bij elkaar. Een mooi vooruitzicht, want samen staat u sterk.

Dat vind je op Corfu

3. Het glas heffen onder de plataan van Karia

Proosten op elkaar en op het leven met een glaasje ouzo onder de plataan op het plein van Karia. Herinneringen ophalen aan alles wat u samen al heeft meegemaakt en nieuwe plannen voor de toekomst de revue laten passeren. Stin ygeia sas, op uw gezondheid!

Dat is Lefkas

2. Samen zwemmen en over het strand wandelen

Zwemmen met je lief in een baai, je warmen in de laatste stralen van de ondergaande zon. En vervolgens een romantische strandwandeling onder een heldere sterrenhemel. Vergeet u bij het zien van een vallende ster vooral ook niet een wens te doen?!

Dat kan in Messinia

1. Samen slenteren door Parga

Tegen de avond heerlijk samen slenteren over de gezellige boulevard van Parga. Neem een pauze op een van de bankjes en loop langs de winkeltjes, via de smalle straatjes naar de oude burcht om te genieten van een schitterende zonsondergang.

Welkom op Epiros

Deel met vrienden of reisgenoten