Home > Klantenservice> Kafenion> Top 5> Daarom naar Griekenland

Daarom naar Griekenland!

Dat Griekenland een heerlijk vakantieland is, hoeven wij u niet te vertellen! De goden waren in opperbeste stemming toen ze Griekenland gemaakt hebben. De zon, de kilometers kust, de zee, het eten en de mensen; de beste ingrediënten voor een top vakantie.

5. Herinneringen ophalen

U was al eens eerder op een bestemming. U vraagt zich af hoe het er nu zal zijn? Zou de taverne van Giannis nog op het hoekje zitten en zou Maria nog steeds in zijn keuken de scepter zwaaien? En zou die herder nog steeds altijd onder die boom zijn schaapjes zitten te tellen? Een mooie aanleiding om nog eens terug te gaan!

4. Profiteren van korting in het hoogseizoen

Welke reisorganisatie heeft nu interessante kortingen in het hoogseizoen? Ross Holidays! Zo kunt u ook uw kinderen kennis laten maken met het mooie Griekenland. Kanoën over de Acherón-rivier, een hut bouwen op het strand van Voidokiliá, een dagje zeilen rondom Lefkas. Mogelijkheden te over.

3. U wilt kans maken op een reischeque van € 500,-

Indien u tijdens uw vakantie een mooie, ontroerende, bijzondere foto maakt, deze instuurt voor deelname aan de fotowedstrijd, dan maakt u allereerst kans op een maandprijs en daarna aan het einde van het jaar op een reischeque van € 500,- voor het aanbod van Ross Holidays. Ook uw vakantieverhaal maakt kans op een reischeque aan het einde van het jaar. Bovendien kan het zijn dat u een plaatsje krijgt in onze eregalerij op de site.

2. Sterk gedaalde Griekse consumentenprijzen

De consumentenprijzen in Griekenland zijn in januari met 1,4 procent gedaald in vergelijking met een jaar eerder. Dat maakte het Griekse statistiekbureau maandag bekend. In december gingen de Griekse consumentenprijzen met 1,8 procent omlaag op jaarbasis. De consumentenprijzen in Griekenland laten nu al sinds maart vorig jaar een onafgebroken daling zien.

1. Voorjaar in volle gang

Het voorjaar is het mooiste jaargetijde als je van wandelen houdt. De natuur ontluikt en een pallet aan kleuren opent zich op de hellingen en in de uitgestrekte vlaktes. Wie voor wandelen niet direct aan Griekenland denkt, zou deze kans eens moeten nemen. Op bijna alle bestemmingen organiseren wij wandelvakanties en heeft reisleiding de beschikking over individueel te lopen routes.

Deel met vrienden of reisgenoten