Het team

Op de reserveringsafdeling geven Lineke, Ashley, Loekie, Eline en Gwen u graag advies over alle bestemmingen en reserveren desgewenst uw reis naar Griekenland. Aangezien zij regelmatig alle bestemmingen bezoeken kunnen zij u goed en gemakkelijk adviseren en veel over onze bestemmingen vertellen. De financiële administratie is in handen van Karin en Angela, terwijl Sander, Laura en Sebnem zorg dragen voor de marketing. Conny is operational manager en Charles Eltink is de manager van Ross Holidays.

Allen hebben zij dagelijks slechts één doel: U een fijne vakantie te bezorgen naar Corfú, Paxos, Lefkas, Kefaloniá, Itháki, Épiros, Pílion, Évia, Skyros, Skópelos, Alónissos, Andros, Tinos, Limnos, Lesbos, Chios, Samos, Pelopónnesos, Kýthira, West-Kreta, Zuid-Kreta, Kéa en Thassos (april t/m oktober) en in de winter (oktober t/m maart) naar de Pelopónnesos, Kalavrita, Kreta, Pílion, Thessaloníki en Athene. Wilt u persoonlijk met ons kennismaken? Kom dan bijvoorbeeld eens langs op een van de vakantiebeurzen in het land waar wij met een stand vertegenwoordigd zijn. Yasas, oftewel tot ziens!

Charles Eltink

Manager

Na zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een reisorganisatie viel mijn oog op de functie van bedrijfsleider bij Ross Holidays. Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat ik in deze uitdagende functie ben gestapt. Een heerlijke tijd met werkzaamheden op elk gebied. Van verkoop tot marketing, van inkoop vluchten tot reisleiding, alles passeert de revue.
De ontwikkelingen in het bedrijf heb ik mee mogen maken en mijn bijdrage aan kunnen leveren. Beginnend op de zolder aan de Kasteellaan, vervolgens naar het kantoor in de Touwslagersbaan en nu al weer meer dan negen jaar in het prachtige pand aan de Kasteellaan te Wijchen. Het is een genot om bij te mogen dragen aan de kwaliteit van een prima vakantie voor onze gasten. Inmiddels is Griekenland na de vele vakantie en zakenreizen in de harten van mij en mijn familie gesloten en tracht ik ook de Griekse taal enigszins eigen te maken. Voor iedereen die al een reis voor komende zomer bij ons heeft geboekt: Kalo taxidi!

Loekie Veltkamp-Netten

Reserveringsmedewerker

Mijn naam is Loekie Veltkamp-Netten. Sinds december 2009 ben ik werkzaam bij Ross Holidays. Na het afronden van de studie Leisure Management in Leeuwarden ben ik terecht gekomen in het toerisme. Eerst als hostess en later op kantoor van een kleine touroperator. Na een heerlijke vakantie met Ross Holidays was mijn belangstelling voor Griekenland gewekt. En inmiddels ben ik werkzaam bij de Griekenlandspecialist. Inmiddels heb ik diverse bestemmingen bezocht en ben alleen maar enthousiaster geworden over het land en hetgeen we aanbieden. Samen met mijn collega’s sta ik u te woord adviseer ik u over de mogelijkheden binnen het veelzijdige Griekenland! Graag tot horens.

Ashley Marneef

Reserveringsmedewerker

Kalimera, mijn naam is Ashley. Gedurende het laatste jaar van mijn opleiding manager verkoper reizen aan het ROC heb ik stage gelopen op de reserveringsafdeling van Ross Holidays. Erg naar mijn zin en blij verrast dat ik aan het einde hiervan mocht blijven werken in dit gezellige team. Naast u helpen met het vinden van een passende vakantie vind ik het zelf ook erg leuk om te reizen. Uiteraard staat Griekenland op nummer 1 op mijn lijstje van favoriete bestemmingen.

Eline Klasens

Reserveringsmedewerker

Mijn naam is Eline Klasens en vanaf november 2015 ben ik werkzaam als reserveringsmedewerkster bij dé Griekenlandspecialist. Al op jonge leeftijd wist ik dat toerisme mijn passie was en na mijn middelbare opleiding ben ik dan ook de opleiding Manager Verkoop Reizen gaan volgen. Ik ben blij dat ik bij Ross Holidays de kans krijg om mijn kennis in de praktijk te brengen en onze klanten een onvergetelijke vakantie kan aanbieden in het wonderschone Griekenland. Ik sta u dan ook samen met mijn collega’s graag te woord over de mogelijkheden van het heerlijke en veelzijdige Griekenland! Een vakantie naar Griekenland begint bij Ross Holidays. Graag tot horens en wie weet tot ziens aan de balie.

Karin Kuppen

Administratie

Hallo, ik ben Karin Kuppen. Sinds februari 2008 werk ik bij Ross Holidays als administrateur, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de financiële administratie. Toen ik de vacature van Ross Holidays, de Griekenland specialist, zag, dacht ik direct aan het gastvrije, warme Griekenland waar ik al veel van had gehoord, maar tot op heden helaas nog geen kennis mee heb gemaakt. De warmte en gastvrijheid die van Griekenland alom bekend is, straalde Ross Holidays ook tijdens mijn sollicitatie uit. Inmiddels werk ik zes jaar met heel veel plezier bij de Griekenland specialist. De directe samenwerking tussen Ross Holidays en de Griekse agenten is zeer prettig. Ook het contact met de klanten van Ross Holidays over hun betalingen loopt al zes jaar soepel. Door deze op tijd te verwerken, bent u verzekerd van een tijdige toezending van uw reisbescheiden. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het team van Ross Holidays.

Conny Baltzer

Operational manager

Mijn naam is Conny Baltzer en ik ben sinds september 2003 voor Ross Holidays de manager van de afdeling marketing, welke verantwoordelijk is voor de gehele presentatie van Ross Holidays. Dit houdt in het vervaardigen van brochures, advertenties, website, promotionele activiteiten, mailingen, verzorgen van presentaties, kortom de totale promotie van ons Griekenland product. Ik ben al sinds ruim vijfentwintig jaar werkzaam in het toerisme en reclame. De laatste jaren bij het reclamebureau wat voor Ross Holidays de reclame verzorgde. Ik kan in mijn huidige functie deze ervaringen in toerisme en reclame heel goed combineren. Ik heb alle bestemmingen van Ross Holidays bezocht en aan den lijve ondervonden wat gasten van Ross Holidays voelen als ze via ons op vakantie gaan. Dit probeer ik, samen met mijn collega’s, in alle uitingen naar buiten toe, over te brengen. Mocht u specifieke vragen hebben en die in onze uitgebreide informatiekanalen niet kunnen vinden? Neemt u dan gerust contact op met mij of een van mijn collega’s. Met plezier vertellen wij u er uit eigen ervaring meer over.

Sander Janssen

Marketing manager

Yassas! U leest hier het verhaal van een Griekenlandliefhebber sinds 2011, toen ik voor het eerst het land bezocht. Wat een prachtig land, ‘s ochtends opstaan en genieten van verse broodjes de Griekse ochtendzon . In de middag naar een van de mooie stranden, waar het kristal heldere water duizend verschillende kleuren blauw laat zien. En dan ‘s avonds bij een taverne aan het water eten terwijl de bootjes in het water dobberen, het eten is heerlijk! Hier wilde ik meer mee gaan doen. Daarom ben ik in 2012 het Ross Holidays team gaan versterken en dat doe ik met erg veel plezier. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de schoonheid van kleinschalig Griekenland, zoals ik zelf ook op slag verliefd werd op dit land. Bent u al Griekenlandliefhebber? Mijn naam is Sander Janssen en ik wens u alvast een fijne vakantie.

Laura de Jong

Marketing medewerker

Mijn naam is Laura de Jong. Sinds januari 2017 ben ik werkzaam bij Ross Holidays op de marketingafdeling. In 2014 reisde ik voor het eerst af naar Griekenland waar ik meteen genoot van de welbekende Griekse gastvrijheid en de prachtige landschappen. Het jaar daarna was de keuze om weer naar Griekenland af te reizen al snel gemaakt. Toen de kans zich voor deed om te gaan werken voor Ross Holidays kwam alles bij elkaar. Mijn liefde voor reizen, Griekenland en het vak. Ik wens u alvast een hele prettige vakantie!

Leandros Stefanou

Data Analist

Keje Sinnige

Data Scientist

Hallo allemaal! Als masterstudent Data Science and Entrepreneurship bij de Jheronimous Academy of Data Science leer ik hoe de wetenschap effectief in het bedrijfsleven kan worden gebruikt. Bij Ross Holidays betekent dat we bijvoorbeeld kijken naar de prestaties van bepaalde accommodaties om zo duidelijk in te zien wat onze klanten leuk vinden. Ik ben eind 2015 begonnen bij Ross Holidays om de website te onderhouden en uiteindelijk met nieuwe kennis nieuwe toepassingen gevonden. Dat Ross Holidays mij de ruimte geeft maakt het natuurlijk een gave bijbaan! Nu ik hier werk heb ik de mogelijkheid om Griekenland te ontdekken en kan ik met eigen ogen zien waarom Griekenland een favoriete vakantie bestemming is!

Jorn

Stagiair reserveringen

Mijn naam is Jorn en sinds begin juni loop ik stage bij Ross Holidays op de afdeling reserveringen. Toen ik de vacature onder ogen kreeg, twijfelde ik geen moment. Een mooiere mogelijkheid om het vak verder onder de knie te krijgen is er haast niet. Ik ben zelf helaas nog nooit in Griekenland geweest, maar ik hoop binnenkort zelf op vakantie te gaan naar Griekenland en een kijkje te nemen in het land van het lekkere eten, de mooie landschappen en de ongekende gastvrijheid!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?

Vacatures
Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid Akkoord