Het team van Ross Holidays

Allen hebben wij dagelijks slechts één doel: U een fijne vakantie te bezorgen. Sinds 1988 laat Stefanos Stefanou u kennismaken met kleinschalig Griekenland om zo goed mogelijk van uw vakantie te genieten. Dit doen wij sinds oprichting met een persoonlijke benadering en passie voor Griekenland. Wij stellen ons graag voor!

Karin Kuppen

Hallo, ik ben Karin Kuppen. Sinds februari 2008 werk ik bij Ross Holidays als administrateur, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de financiële administratie. Toen ik de vacature van Ross Holidays, de Griekenland specialist, zag, dacht ik direct aan het gastvrije, warme Griekenland waar ik al veel van had gehoord, maar op dat moment nog geen kennis mee had gemaakt. In 2017 was het dan eindelijk zo ver om Griekenland met eigen ogen te zien. Kreta was de bestemming die ik toen bezocht. Ik werk met heel veel plezier bij de Griekenland specialist. De directe samenwerking tussen Ross Holidays en de Griekse agenten is zeer prettig. Ook het contact met de klanten van Ross Holidays over hun betalingen loopt soepel. Door deze op tijd te verwerken, bent u verzekerd van een tijdige toezending van uw reisbescheiden. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het team van Ross Holidays.

Charles Eltink

Na zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een reisorganisatie viel mijn oog op de functie van bedrijfsleider bij Ross Holidays. Het was in 1995 dat ik in deze uitdagende functie ben gestapt. Een heerlijke tijd met werkzaamheden op elk gebied. Van verkoop tot marketing, van inkoop vluchten tot reisleiding, alles passeert de revue. De ontwikkelingen in het bedrijf heb ik mee mogen maken en mijn bijdrage aan kunnen leveren. Beginnend op de zolder aan de Kasteellaan, vervolgens naar het kantoor in de Touwslagersbaan, vervolgens weer naar de Kasteellaan te Wijchen en nu in Nijmegen. Het is een genot om bij te mogen dragen aan de kwaliteit van een prima vakantie voor onze gasten. Inmiddels is Griekenland na de vele vakantie en zakenreizen in de harten van mij en mijn familie gesloten en tracht ik ook de Griekse taal enigszins eigen te maken. Voor iedereen die al een reis voor komende zomer bij ons heeft geboekt: Kalo taxidi!

Conny Baltzer

Mijn naam is Conny Baltzer en ik ben sinds september 2003 voor Ross Holidays de manager van de afdeling marketing, welke verantwoordelijk is voor de gehele presentatie van Ross Holidays. Dit houdt in het vervaardigen van brochures, advertenties, website, promotionele activiteiten, mailingen, verzorgen van presentaties, kortom de totale promotie van ons Griekenland product. Ik ben al sinds ruim vijfentwintig jaar werkzaam in het toerisme en reclame. De laatste jaren bij het reclamebureau wat voor Ross Holidays de reclame verzorgde. Ik kan in mijn huidige functie deze ervaringen in toerisme en reclame heel goed combineren. Ik heb alle bestemmingen van Ross Holidays bezocht en aan den lijve ondervonden wat gasten van Ross Holidays voelen als ze via ons op vakantie gaan. Dit probeer ik, samen met mijn collega’s, in alle uitingen naar buiten toe, over te brengen. Mocht u specifieke vragen hebben en die in onze uitgebreide informatiekanalen niet kunnen vinden? Neemt u dan gerust contact op met mij of een van mijn collega’s. Met plezier vertellen wij u er uit eigen ervaring meer over.

Erwin van Welie

Mijn naam is Erwin en ik ben sinds juni 2018 werkzaam bij Ross Holidays en verliefd op Griekenland. Als backoffice medewerker ben ik vooral druk achter de schermen, om het bedrijf constant te laten ontwikkelen en groeien, en een steentje bij te dragen aan een fijne en zorgeloze vakantie voor onze gasten. Tevens ondersteun ik mijn collega's van de afdeling reserveringen waar nodig.

Mijn eerste keer Griekenland voelde direct als thuiskomen. Het warme klimaat, de vriendelijke mensen, het lekkere eten, de mooie landschappen en de fijne stranden. Allemaal ingrediënten voor een heerlijke vakantie. Wanneer gaan we weer?

Rosanna Stefanou

Hoi! Mijn naam is Rosanna Stefanou en sinds februari 2017 ben ik werkzaam als Traffic Manager bij Ross Holidays. Dit houdt in dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor de vluchtvoorraad en prijssturing en alles wat daarmee te maken heeft. De liefde voor Griekenland is mij met de paplepel ingegoten. Net als mijn ouders ben ik gek op alles dat met Griekenland te maken heeft. Al van jongs af aan lieten zij mij kennis maken met de verschillende mooie plekken die Griekenland te bieden heeft. Corfu zal voor mij altijd een speciale plek in mijn hart hebben, daar ben ik geboren en komt mijn familie vandaan, maar ik voel mij eigenlijk overal in Griekenland thuis. Met heimwee naar de stranden, het eten, de mensen zit ik altijd weer terug in het vliegtuig naar Nederland. Ik vind het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe mooie plekjes in Griekenland en probeer iedereen in mijn omgeving, als een echte Griekenland-ambassadrice, te overtuigen om naar Griekenland op vakantie te gaan!

Sander Janssen

Yassas! U leest hier het verhaal van een Griekenlandliefhebber sinds 2011, toen ik voor het eerst het land bezocht. Wat een prachtig land, ‘s ochtends opstaan en genieten van verse broodjes in de Griekse ochtendzon . In de middag naar een van de mooie stranden, waar het kristal heldere water duizend verschillende kleuren blauw laat zien. En dan ‘s avonds bij een taverne aan het water eten terwijl de bootjes in het water dobberen, het eten is heerlijk! Hier wilde ik meer mee gaan doen. Daarom ben ik in 2012 het Ross Holidays team gaan versterken en dat doe ik met erg veel plezier. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de schoonheid van kleinschalig Griekenland, zoals ik zelf ook op slag verliefd werd op dit land. Bent u al Griekenlandliefhebber? Mijn naam is Sander Janssen en ik wens u alvast een fijne vakantie.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?

Vacatures

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord