Het team van Ross Holidays

Allen hebben wij dagelijks slechts één doel: U een fijne vakantie te bezorgen. Sinds 1988 laat Stefanos Stefanou u kennismaken met kleinschalig Griekenland om zo goed mogelijk van uw vakantie te genieten. Dit doen wij sinds oprichting met een persoonlijke benadering en passie voor Griekenland. Wij stellen ons graag voor!

Karin Kuppen

Mijn naam is Karin Kuppen. Sinds februari 2008 werk ik bij Ross Holidays als administrateur, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk was voor de financiële administratie. Toen ik de vacature van Ross Holidays, de Griekenland specialist, zag, dacht ik direct aan het gastvrije, warme Griekenland waar ik al veel van had gehoord, maar op dat moment nog geen kennis mee had gemaakt. Na enkele jaren op de boekhouding, heb ik de overstap gemaakt naar de reserveringsafdeling waar ik als hoofd van die afdeling aan de slag ging. Inmiddels heb ik al verschillende bestemmingen in Griekenland bezocht en ben alleen maar enthousiaster geworden. De persoonlijke contacten met klanten en met de samenwerkers in Griekenland maken mijn werk iedere dag weer de moeite waard. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het team van Ross Holidays.

Anne den Ronden

Goedemorgen Ross Holidays, u spreekt met Anne! Mijn plek in het team is aan de telefoon. Ik sta klaar om samen met u die vakantie Griekenland uit te zoeken en al uw vragen te beantwoorden. Eerder heb ik in Griekenland gewoond op Kreta, maar ook de bestemmingen Ithaki, Kefalonia, Epiros, Lefkas en Corfu ken ik inmiddels uit eigen ervaring. Oja, voor feta uit de oven mag je mij ‘s nachts wakker maken. Ik kijk er naar uit om kennis te maken met u, spreken wij elkaar binnenkort?

Charles Eltink

Na zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een reisorganisatie viel mijn oog op de functie van bedrijfsleider bij Ross Holidays. Het was in 1995 dat ik in deze uitdagende functie ben gestapt. Een heerlijke tijd met werkzaamheden op elk gebied. Van verkoop tot marketing, van inkoop vluchten tot reisleiding, alles passeert de revue. De ontwikkelingen in het bedrijf heb ik mee mogen maken en mijn bijdrage aan kunnen leveren. Beginnend op de zolder aan de Kasteellaan, vervolgens naar het kantoor in de Touwslagersbaan, vervolgens weer naar de Kasteellaan te Wijchen en nu in Beuningen. Het is een genot om bij te mogen dragen aan de kwaliteit van een prima vakantie voor onze gasten. Inmiddels is Griekenland na de vele vakantie en zakenreizen in de harten van mij en mijn familie gesloten en tracht ik ook de Griekse taal enigszins eigen te maken. Voor iedereen die al een reis voor komende zomer bij ons heeft geboekt: Kalo taxidi!

Conny Baltzer

Cherete! Mijn naam is Conny Baltzer en ik ben sinds september 2003 werkzaam bij Ross Holidays. Na ervaring in de reis- en reclamewereld opgedaan te hebben, kwam ik als marketingmedewerker in dienst bij dit bedrijf. Voor vele jaren als manager van die afdeling en inmiddels heb ik de titel operational manager achter mijn naam staan. Ik heb alle bestemmingen van Ross Holidays bezocht en aan den lijve ondervonden wat gasten van Ross Holidays voelen als ze via ons op vakantie gaan. Mocht u specifieke vragen hebben en die in onze uitgebreide informatiekanalen niet kunnen vinden? Vraag het ons! Met ons kleinere team, zult u niet zelden ook mij aan de telefoon krijgen. Dus kom maar op met uw vragen!

Rosanna Stefanou

Hoi! Mijn naam is Rosanna Stefanou en sinds februari 2017 ben ik werkzaam als Traffic Manager bij Ross Holidays. Dit houdt in dat ik onder andere verantwoordelijk ben voor de vluchtvoorraad en prijssturing en alles wat daarmee te maken heeft. De liefde voor Griekenland is mij met de paplepel ingegoten. Net als mijn ouders ben ik gek op alles dat met Griekenland te maken heeft. Al van jongs af aan lieten zij mij kennis maken met de verschillende mooie plekken die Griekenland te bieden heeft. Corfu zal voor mij altijd een speciale plek in mijn hart hebben, daar ben ik geboren en komt mijn familie vandaan, maar ik voel mij eigenlijk overal in Griekenland thuis. Met heimwee naar de stranden, het eten, de mensen zit ik altijd weer terug in het vliegtuig naar Nederland. Ik vind het leuk om op zoek te gaan naar nieuwe mooie plekjes in Griekenland en probeer iedereen in mijn omgeving, als een echte Griekenland-ambassadrice, te overtuigen om naar Griekenland op vakantie te gaan!

Mike Peters

Hi! Mijn naam is Mike Peters en ik ben werkzaam als marketing- en backofficemedewerker bij Ross Holidays. Nadat ik in 2017 stage heb gelopen bij Ross Holidays en in de zomer van 2018 heb gewerkt als marketeer, ben ik sinds april 2021 voor de 3e keer werkzaam bij Ross Holidays! Hoewel mijn kennis en voorliefde voor Griekenland nog niet direct aanwezig was, heeft het niet lang geduurd voordat ik er toch verliefd op ben geworden. Door de diverse landschappen, uiteenlopende stranden en het uiterst aangename klimaat kan dit natuurlijk ook haast niet anders.

In mijn functie als backoffice- en marketingmedewerker ben ik vooral achter de schermen bezig om voor mijn collega’s alles tiptop in orde te maken zodat het bedrijf zich kan blijven ontwikkelen en kan groeien. Daarnaast zorg ik er onder andere voor dat de website er goed uitziet, goed functioneert en dat andere mensen ook verliefd zullen worden op Griekenland.

Sander Janssen

Yassas! U leest hier het verhaal van een Griekenlandliefhebber sinds 2011, toen ik voor het eerst het land bezocht. Wat een prachtig land, ‘s ochtends opstaan en genieten van verse broodjes in de Griekse ochtendzon . In de middag naar een van de mooie stranden, waar het kristal heldere water duizend verschillende kleuren blauw laat zien. En dan ‘s avonds bij een taverne aan het water eten terwijl de bootjes in het water dobberen, het eten is heerlijk! Hier wilde ik meer mee gaan doen. Daarom ben ik in 2012 het Ross Holidays team gaan versterken en dat doe ik met erg veel plezier. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de schoonheid van kleinschalig Griekenland, zoals ik zelf ook op slag verliefd werd op dit land. Bent u al Griekenlandliefhebber? Mijn naam is Sander Janssen en ik wens u alvast een fijne vakantie.

Noa Sideris

Hi! Mijn naam is Noa Sideris en zoals u misschien al aan mijn achternaam ziet, heb ik altijd al een beetje Grieks in mij gehad. Het eerste Griekse woord dat ik kende was παππούς, pappoús. Mijn opa kwam vroeger vaak naar ons toe vanuit Griekenland en deelde dan zijn verhalen met ons. Gelukkig ben ik inmiddels zelf steeds meer bestemmingen met eigen ogen aan het ontdekken. Het is dan ook geen verrassing dat de liefde voor Griekenland steeds groter is geworden en ik zou dit gevoel het liefst met iedereen delen!

Ik ben werkzaam op de marketingafdeling en ook al staat u niet direct in contact met mij, bent u vast al heel wat materiaal tegengekomen waaraan ik heb meegewerkt. Wanneer u ons volgt op Facebook en Instagram, neem ik u met alle plezier mee in de sfeer van kleinschalig Griekenland.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?

Vacatures

Deel met vrienden of reisgenoten