Het team

Allen hebben wij dagelijks slechts één doel: U een fijne vakantie te bezorgen naar Corfú, Paxos, Lefkas, Kefaloniá, Itháki, Épiros, Pílion, Évia, Skyros, Skópelos, Alónissos, Andros, Tinos, Limnos, Lesbos, Chios, Samos, Pelopónnesos, Kýthira, West-Kreta, Zuid-Kreta, Kéa en Thassos (april t/m oktober) en in de winter (oktober t/m maart) naar de Pelopónnesos, Kalavrita, Kreta, Pílion, Thessaloníki en Athene. Wilt u persoonlijk met ons kennismaken? Kom dan gezellig langs bij ons in Wijchen of op de vakantiebeurs in het Utrecht waar wij met een stand vertegenwoordigd zijn. Yasas, oftewel tot ziens!

Nikki Tilleman

Reserveringen

Mijn naam is Nikki en ik ben sinds december 2017 werkzaam bij Ross Holidays. Na het afronden van mijn toeristische opleiding heb ik als hostess op verschillende bestemmingen gewerkt. Het is super leuk om nu aan de andere kant van het proces te staan. Voorheen zag ik de gasten op de bestemming, nu krijg ik de kans om hen vanaf het eerste contact te begeleiden, en samen met hen een mooie vakantie samen te stellen op één van onze bestemmingen!

Dennis van Gorkum

Reserveringen

Hoi, ik ben Dennis van Gorkum en 33 jaar oud. Sinds maart 2018 ben ik in dienst bij Ross Holidays maar al reeds 12 jaar ervaring in het toerisme. In het werk bij Reserveringen vind ik het super leuk om dingen op maat samen te stellen voor u en voorstellen te doen die niet standaard zijn. Mijn werk is om u te verzorgen in een ideale vakantie en te ontzorgen in uw vakantiestress.

Guy Dekker

Reserveringen

Mijn naam is Guy en sinds maart 2018 ben ik werkzaam op de reserveringsafdeling van Ross Holidays. Gezien mijn passie voor reizen, help ik andere mensen graag bij het uitzoeken van een mooie vakantie. Naast mijn werkzaamheden bij Ross Holidays, blijf ik nieuwe kennis vergaren om mezelf te ontwikkelen door veel te reizen en lokale mensen te ontmoeten. Veel reisplezier in Griekenland.

Karin Kuppen

Administratie manager

Hallo, ik ben Karin Kuppen. Sinds februari 2008 werk ik bij Ross Holidays als administrateur, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de financiële administratie. Toen ik de vacature van Ross Holidays, de Griekenland specialist, zag, dacht ik direct aan het gastvrije, warme Griekenland waar ik al veel van had gehoord, maar op dat moment nog geen kennis mee had gemaakt. In 2017 was het dan eindelijk zo ver om Griekenland met eigen ogen te zien. Kreta was de bestemming die ik toen bezocht. Inmiddels werk ik 10 jaar met heel veel plezier bij de Griekenland specialist. De directe samenwerking tussen Ross Holidays en de Griekse agenten is zeer prettig. Ook het contact met de klanten van Ross Holidays over hun betalingen loopt soepel. Door deze op tijd te verwerken, bent u verzekerd van een tijdige toezending van uw reisbescheiden. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het team van Ross Holidays.

Charles Eltink

Manager

Na zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een reisorganisatie viel mijn oog op de functie van bedrijfsleider bij Ross Holidays. Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat ik in deze uitdagende functie ben gestapt. Een heerlijke tijd met werkzaamheden op elk gebied. Van verkoop tot marketing, van inkoop vluchten tot reisleiding, alles passeert de revue. De ontwikkelingen in het bedrijf heb ik mee mogen maken en mijn bijdrage aan kunnen leveren. Beginnend op de zolder aan de Kasteellaan, vervolgens naar het kantoor in de Touwslagersbaan en nu al weer meer dan negen jaar in het prachtige pand aan de Kasteellaan te Wijchen. Het is een genot om bij te mogen dragen aan de kwaliteit van een prima vakantie voor onze gasten. Inmiddels is Griekenland na de vele vakantie en zakenreizen in de harten van mij en mijn familie gesloten en tracht ik ook de Griekse taal enigszins eigen te maken. Voor iedereen die al een reis voor komende zomer bij ons heeft geboekt: Kalo taxidi!

Conny Baltzer

Operational manager

Mijn naam is Conny Baltzer en ik ben sinds september 2003 voor Ross Holidays de manager van de afdeling marketing, welke verantwoordelijk is voor de gehele presentatie van Ross Holidays. Dit houdt in het vervaardigen van brochures, advertenties, website, promotionele activiteiten, mailingen, verzorgen van presentaties, kortom de totale promotie van ons Griekenland product. Ik ben al sinds ruim vijfentwintig jaar werkzaam in het toerisme en reclame. De laatste jaren bij het reclamebureau wat voor Ross Holidays de reclame verzorgde. Ik kan in mijn huidige functie deze ervaringen in toerisme en reclame heel goed combineren. Ik heb alle bestemmingen van Ross Holidays bezocht en aan den lijve ondervonden wat gasten van Ross Holidays voelen als ze via ons op vakantie gaan. Dit probeer ik, samen met mijn collega’s, in alle uitingen naar buiten toe, over te brengen. Mocht u specifieke vragen hebben en die in onze uitgebreide informatiekanalen niet kunnen vinden? Neemt u dan gerust contact op met mij of een van mijn collega’s. Met plezier vertellen wij u er uit eigen ervaring meer over.

Erwin van Welie

Backoffice

Mijn naam is Erwin en ik ben sinds juni 2018 werkzaam als medewerker backoffice. Dit wil zeggen dat ik ervoor zorg dat ik het werk voor mijn collega's wat makkelijker maak waardoor zij nog meer tijd hebben voor u. Door het verhaal van Ross Holidays ben ik enthousiast geworden om hier te werken. Zelf ben ik helaas nog nooit in Griekenland geweest, maar toen ik hier begon te werken kwam dit al wel snel op mijn to-do lijst. Het kleinschalige wat Ross Holidays aanbiedt is precies wat mij ook aantrekt en ik kan niet wachten tot ik de azuurblauwe zeeën met eigen ogen meemaak.

Leandros Stefanou

Data Analist

Ik werk al sinds 2012 bij Ross Holidays, maar als zoon van Stefanos ben ik eigenlijk al mijn hele leven betrokken bij deze mooie organisatie. Als data analist kan ik bij Ross Holidays perfect mijn masterstudie datawetenschappen combineren met mijn passie voor Griekenland. U zult mij waarschijnlijk niet spreken aan de telefoon bij het maken van een boeking, maar achter de schermen doe ik er alles voor om uw vakantie onvergetelijk te maken! En wellicht zien we elkaar eens op een van onze accommodaties; Griekenland is (en blijft) natuurlijk mijn favoriete vakantiebestemming.

Nico Heijmans

Marketing

Hallo, mijn naam is Nico en ik ben sinds juli 2018 werkzaam als marketingmedewerker bij Ross Holidays. Griekenland trekt mij enorm aan, mede door de sublieme Griekse keuken. Mijn passie voor reizen komt in mijn baan bij Ross Holidays prima tot zijn recht, daarnaast ben ik zelf ook al vier keer in Griekenland op vakantie geweest. Net zoals Ross Holidays deel ik de liefde voor Griekenland en houd ik er van om persoonlijk contact te hebben. Met veel plezier zorg ik voor de persoonlijke aandacht die u verdient.

Sander Janssen

Marketing & IT manager

Yassas! U leest hier het verhaal van een Griekenlandliefhebber sinds 2011, toen ik voor het eerst het land bezocht. Wat een prachtig land, ‘s ochtends opstaan en genieten van verse broodjes de Griekse ochtendzon . In de middag naar een van de mooie stranden, waar het kristal heldere water duizend verschillende kleuren blauw laat zien. En dan ‘s avonds bij een taverne aan het water eten terwijl de bootjes in het water dobberen, het eten is heerlijk! Hier wilde ik meer mee gaan doen. Daarom ben ik in 2012 het Ross Holidays team gaan versterken en dat doe ik met erg veel plezier. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de schoonheid van kleinschalig Griekenland, zoals ik zelf ook op slag verliefd werd op dit land. Bent u al Griekenlandliefhebber? Mijn naam is Sander Janssen en ik wens u alvast een fijne vakantie.

Julia Marcellis

Marketing

Mijn naam is Julia Marcellis en ik ben sinds september 2019 stagiaire op de afdeling marketing bij Ross Holidays. Mijn doelstelling is om mensen te inspireren over het mooie Griekenland. Waarom? Ik ben zelf al drie jaar verliefd op Griekenland. De witte huisjes, de blauwe deuren, het strand, de heldere zee … en natuurlijk het lekkere eten! Het zijn allemaal factoren waardoor ik mijn vakantie met een grote lach doorbreng. Dat geluksgevoel wil ik ook bij andere mensen overbrengen.

Souror Trezia

Boekhouding

Mijn naam is Souror Trezia. Sinds juli 2019 ben ik stagiaire op de afdeling boekhouding bij Ross Holidays. Binnen deze stage houd ik mij vooral bezig met de administratie van Ross Holidays. Het eerst wat mij opviel toen ik Ross Holidays binnen stapte, was de Griekse cultuur die zij hier uitstralen. Iedereen binnen het bedrijf is enorm vriendelijk, gastvrij en open. Griekenland vind ik een erg mooi land, vanwege de mooie natuur. Ik ben blij dat ik een onderdeel ben van dit bedrijf.

Rik Vaneker

Boekhouding

Hallo, mijn naam is Rik Vaneker en ik loop sinds september 2019 stage op de afdeling financiële administratie. Op het moment dat ik voor het eerst binnen kwam lopen bij Ross Holidays voelde ik gelijk het warme en gastvrije gevoel van Griekenland. Zelf ben ik nog nooit in Griekenland geweest, maar als ik alle verhalen zo hoor zou ik er graag een keer naartoe willen.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?

Vacatures

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord