Het team

Allen hebben wij dagelijks slechts één doel: U een fijne vakantie te bezorgen naar Corfú, Paxos, Lefkas, Kefaloniá, Itháki, Épiros, Pílion, Évia, Skyros, Skópelos, Alónissos, Andros, Tinos, Limnos, Lesbos, Chios, Samos, Pelopónnesos, Kýthira, West-Kreta, Zuid-Kreta, Kéa en Thassos (april t/m oktober) en in de winter (oktober t/m maart) naar de Pelopónnesos, Kalavrita, Kreta, Pílion, Thessaloníki en Athene. Wilt u persoonlijk met ons kennismaken? Kom dan gezellig langs bij ons in Wijchen of op de vakantiebeurs in het Utrecht waar wij met een stand vertegenwoordigd zijn. Yasas, oftewel tot ziens!

Nikki Tilleman

Reserveringen

Mijn naam is Nikki en ik ben sinds december 2017 werkzaam bij Ross Holidays. Na het afronden van mijn toeristische opleiding heb ik als hostess op verschillende bestemmingen gewerkt. Het is super leuk om nu aan de andere kant van het proces te staan. Voorheen zag ik de gasten op de bestemming, nu krijg ik de kans om hen vanaf het eerste contact te begeleiden, en samen met hen een mooie vakantie samen te stellen op één van onze bestemmingen!

Dennis van Gorkum

Reserveringen

Hoi, ik ben Dennis van Gorkum en 33 jaar oud. Sinds maart 2018 ben ik in dienst bij Ross Holidays maar al reeds 12 jaar ervaring in het toerisme. In het werk bij Reserveringen vind ik het super leuk om dingen op maat samen te stellen voor u en voorstellen te doen die niet standaard zijn. Mijn werk is om u te verzorgen in een ideale vakantie en te ontzorgen in uw vakantiestress.

Tresita Janssen

Reserveringen

Mijn naam is Tresita Janssen en ik ben sinds april 2018 werkzaam bij Ross Holidays als reserveringsmedewerkster. Na de afronding van mijn opleiding management toerisme aan het NHTV was ik op zoek naar een uitdaging waar ik mijn passie voor reizen kon toepassen. Ross Holidays is de perfecte plek om dit te doen. Het is voor mij een kans om kennis te maken met de heerlijke sfeer en de gastvrijheid van Griekenland.

Guy Dekker

Reserveringen

Mijn naam is Guy en sinds maart 2018 ben ik werkzaam op de reserveringsafdeling van Ross Holidays. Gezien mijn passie voor reizen, help ik andere mensen graag bij het uitzoeken van een mooie vakantie. Naast mijn werkzaamheden bij Ross Holidays, blijf ik nieuwe kennis vergaren om mezelf te ontwikkelen door veel te reizen en lokale mensen te ontmoeten. Veel reisplezier in Griekenland.

Jesse van Lier

Stagiair Reserveringen

Mijn naam is Jesse van Lier en ik ben 20 jaar oud. Ik ben de stagiaire op reserveringsafdeling van Ross Holidays. Op dit moment zin ik in mijn 3de jaar Commerciële economie aan de hogeschool Nijmegen en Arnhem. Tijdens deze stage ben ik vooral bezig om mijn salesvaardigheden te verbeteren en om wat ik geleerd heb toe te passen in de praktijk.

Karin Kuppen

Administratie manager

Hallo, ik ben Karin Kuppen. Sinds februari 2008 werk ik bij Ross Holidays als administrateur, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de financiële administratie. Toen ik de vacature van Ross Holidays, de Griekenland specialist, zag, dacht ik direct aan het gastvrije, warme Griekenland waar ik al veel van had gehoord, maar op dat moment nog geen kennis mee had gemaakt. In 2017 was het dan eindelijk zo ver om Griekenland met eigen ogen te zien. Kreta was de bestemming die ik toen bezocht. Inmiddels werk ik 10 jaar met heel veel plezier bij de Griekenland specialist. De directe samenwerking tussen Ross Holidays en de Griekse agenten is zeer prettig. Ook het contact met de klanten van Ross Holidays over hun betalingen loopt soepel. Door deze op tijd te verwerken, bent u verzekerd van een tijdige toezending van uw reisbescheiden. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het team van Ross Holidays.

Charles Eltink

Manager

Na zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een reisorganisatie viel mijn oog op de functie van bedrijfsleider bij Ross Holidays. Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat ik in deze uitdagende functie ben gestapt. Een heerlijke tijd met werkzaamheden op elk gebied. Van verkoop tot marketing, van inkoop vluchten tot reisleiding, alles passeert de revue. De ontwikkelingen in het bedrijf heb ik mee mogen maken en mijn bijdrage aan kunnen leveren. Beginnend op de zolder aan de Kasteellaan, vervolgens naar het kantoor in de Touwslagersbaan en nu al weer meer dan negen jaar in het prachtige pand aan de Kasteellaan te Wijchen. Het is een genot om bij te mogen dragen aan de kwaliteit van een prima vakantie voor onze gasten. Inmiddels is Griekenland na de vele vakantie en zakenreizen in de harten van mij en mijn familie gesloten en tracht ik ook de Griekse taal enigszins eigen te maken. Voor iedereen die al een reis voor komende zomer bij ons heeft geboekt: Kalo taxidi!

Conny Baltzer

Operational manager

Mijn naam is Conny Baltzer en ik ben sinds september 2003 voor Ross Holidays de manager van de afdeling marketing, welke verantwoordelijk is voor de gehele presentatie van Ross Holidays. Dit houdt in het vervaardigen van brochures, advertenties, website, promotionele activiteiten, mailingen, verzorgen van presentaties, kortom de totale promotie van ons Griekenland product. Ik ben al sinds ruim vijfentwintig jaar werkzaam in het toerisme en reclame. De laatste jaren bij het reclamebureau wat voor Ross Holidays de reclame verzorgde. Ik kan in mijn huidige functie deze ervaringen in toerisme en reclame heel goed combineren. Ik heb alle bestemmingen van Ross Holidays bezocht en aan den lijve ondervonden wat gasten van Ross Holidays voelen als ze via ons op vakantie gaan. Dit probeer ik, samen met mijn collega’s, in alle uitingen naar buiten toe, over te brengen. Mocht u specifieke vragen hebben en die in onze uitgebreide informatiekanalen niet kunnen vinden? Neemt u dan gerust contact op met mij of een van mijn collega’s. Met plezier vertellen wij u er uit eigen ervaring meer over.

Erwin van Welie

Back-office

Mijn naam is Erwin en ik ben sinds juni 2018 werkzaam als back-office medewerker. Dit wil zeggen dat ik ervoor zorg dat ik het werk voor mijn collega's wat makkelijker maak waardoor zij nog meer tijd hebben voor u. Door het verhaal van Ross Holidays ben ik enthousiast geworden om hier te werken. Zelf ben ik nog nooit in Griekenland geweest, maar toen ik hier begon te werken kwam dit al wel snel op mijn to-do lijst. Het kleinschalige wat Ross Holidays aanbiedt is precies wat mij ook aantrekt en ik kan niet wachten tot ik de azuurblauwe zeeën met eigen ogen meemaak.

Leandros Stefanou

Data Analist

Ik werk al sinds 2012 bij Ross Holidays, maar als zoon van Stefanos ben ik eigenlijk al mijn hele leven betrokken bij deze mooie organisatie. Als data analist kan ik bij Ross Holidays perfect mijn masterstudie datawetenschappen combineren met mijn passie voor Griekenland. U zult mij waarschijnlijk niet spreken aan de telefoon bij het maken van een boeking, maar achter de schermen doe ik er alles voor om uw vakantie onvergetelijk te maken! En wellicht zien we elkaar eens op een van onze accommodaties; Griekenland is (en blijft) natuurlijk mijn favoriete vakantiebestemming.

Teun van Kesteren

Stagiair Financiële Administratie

Hallo, mijn naam is Teun van Kesteren en ik ben sinds augustus 2018 werkzaam bij Ross Holidays. In mijn zoektocht naar een stage zocht ik naar een leuk bedrijf, waar ik mezelf door kan ontwikkelen als bedrijfskundige. Het verhaal van Ross Holidays heeft mij zeer geënthousiasmeerd. Zodoende ben ik bij Ross Holidays uitgekomen. Helaas ben ik tot op heden nog nooit in het land van de gastvrijheid en de welbekende Griekse keuken geweest. Ik hoop hier snel verandering in te brengen en af te reizen naar het mooie Griekenland.

Willem de Man

Stagiair Marketing

Hey, leuk dat je kijkt! Mijn naam is dus Willem de Man en ik heb het geluk stagiair te mogen zijn op de marketingafdeling van Ross Holidays. Deze stage is onderdeel van mijn studie Commerciële Economie die ik volg op de HAN in Nijmegen. Ondanks dat ik zelf nog niet in Griekenland ben geweest, voel ik me wel erg aangetrokken tot dit land. De oude Griekse mythologie, cultuur en geschiedenis zijn redenen waarom ik dit land wil bezoeken. Om nog maar te zwijgen over het heerlijke eten en prachtige landschappen. Bovendien, wie wil er nou niet zijn bord kapot gooien na het avondeten?

Ik zie het als een grote uitdaging en eer om met zo’n belangrijk product bezig te mogen zijn. Immers, een vakantie is iets waar men hard voor gewerkt heeft en dus ook veel van verwacht. Daarom is eerlijkheid en betrouwbaarheid een belangrijk aspect van dit werk. Ik kijk er erg naar uit om mee te werken aan uw (hopelijk onvergetelijke) vakantie naar het altijd mooie Griekenland!

Nico Heijmans

Marketing

Hallo, mijn naam is Nico en ik ben sinds juli 2018 werkzaam als marketingmedewerker bij Ross Holidays. Griekenland trekt mij enorm aan, mede door de sublieme Griekse keuken. Mijn passie voor reizen komt in mijn baan bij Ross Holidays prima tot zijn recht, daarnaast ben ik zelf ook al vier keer in Griekenland op vakantie geweest. Net zoals Ross Holidays deel ik de liefde voor Griekenland en houd ik er van om persoonlijk contact te hebben. Met veel plezier zorg ik voor de persoonlijke aandacht die u verdient.

Sander Janssen

Marketing & IT manager

Yassas! U leest hier het verhaal van een Griekenlandliefhebber sinds 2011, toen ik voor het eerst het land bezocht. Wat een prachtig land, ‘s ochtends opstaan en genieten van verse broodjes de Griekse ochtendzon . In de middag naar een van de mooie stranden, waar het kristal heldere water duizend verschillende kleuren blauw laat zien. En dan ‘s avonds bij een taverne aan het water eten terwijl de bootjes in het water dobberen, het eten is heerlijk! Hier wilde ik meer mee gaan doen. Daarom ben ik in 2012 het Ross Holidays team gaan versterken en dat doe ik met erg veel plezier. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de schoonheid van kleinschalig Griekenland, zoals ik zelf ook op slag verliefd werd op dit land. Bent u al Griekenlandliefhebber? Mijn naam is Sander Janssen en ik wens u alvast een fijne vakantie.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?

Vacatures

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord