Het team van Ross Holidays

Allen hebben wij dagelijks slechts één doel: U een fijne vakantie te bezorgen naar Corfu, Paxos, Lefkas, Kefalonia, Ithaki, Epiros, Pilion, Evia, Skyros, Skopelos, Syros, Kythnos, Alonissos, Andros, Tinos, Limnos, Lesbos, Chios, Samos, Peloponnesos, Kythira, West-Kreta, Zuid-Kreta, Zakynthos, Milos, Kimolos, Ikaria, Folegandros, Kea en Thassos (april t/m oktober) en in de winter (oktober t/m maart) naar de Peloponnesos, Kalavrita, Kreta, Pilion, Thessaloniki en Athene. Wilt u persoonlijk met ons kennismaken? Kom dan gezellig langs bij ons kantoor in Wijchen. Yasas, oftewel tot ziens!

Nikki Tilleman

Reserveringen

Mijn naam is Nikki en ik ben sinds december 2017 werkzaam bij Ross Holidays. Na het afronden van mijn toeristische opleiding heb ik als hostess op verschillende bestemmingen gewerkt. Het is super leuk om nu aan de andere kant van het proces te staan. Voorheen zag ik de gasten op de bestemming, nu krijg ik de kans om hen vanaf het eerste contact te begeleiden, en samen met hen een mooie vakantie samen te stellen op één van onze bestemmingen!

Dyonne Bredemeyer

Reserveringen

Hallo! Ik ben Dyonne Bredemeyer en sinds februari 2020 werkzaam bij Ross Holidays. In juni 2019 ben ik afgestudeerd van mijn studie Tourism Management en nu heb ik de mooie kans gekregen om daadwerkelijk in de toerismesector aan de slag te gaan. Wat mij betreft de leukste werksector die er is! Ik heb een enorme liefde voor reizen en dit in combinatie met mijn liefde voor De Mediterranee dragen ertoe bij dat ik met heel veel plezier bij dé Griekenland specialist Ross Holidays werk. Als reserveringsmedewerkster zal ik mijn uiterste best doen om u uw droomvakantie te bezorgen. Dit zodat u met een gerust hart van uw vakantie kan gaan genieten in het prachtige Griekenland!

Karin Kuppen

Administratie manager

Hallo, ik ben Karin Kuppen. Sinds februari 2008 werk ik bij Ross Holidays als administrateur, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de financiële administratie. Toen ik de vacature van Ross Holidays, de Griekenland specialist, zag, dacht ik direct aan het gastvrije, warme Griekenland waar ik al veel van had gehoord, maar op dat moment nog geen kennis mee had gemaakt. In 2017 was het dan eindelijk zo ver om Griekenland met eigen ogen te zien. Kreta was de bestemming die ik toen bezocht. Inmiddels werk ik 10 jaar met heel veel plezier bij de Griekenland specialist. De directe samenwerking tussen Ross Holidays en de Griekse agenten is zeer prettig. Ook het contact met de klanten van Ross Holidays over hun betalingen loopt soepel. Door deze op tijd te verwerken, bent u verzekerd van een tijdige toezending van uw reisbescheiden. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het team van Ross Holidays.

Charles Eltink

Manager

Na zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een reisorganisatie viel mijn oog op de functie van bedrijfsleider bij Ross Holidays. Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat ik in deze uitdagende functie ben gestapt. Een heerlijke tijd met werkzaamheden op elk gebied. Van verkoop tot marketing, van inkoop vluchten tot reisleiding, alles passeert de revue. De ontwikkelingen in het bedrijf heb ik mee mogen maken en mijn bijdrage aan kunnen leveren. Beginnend op de zolder aan de Kasteellaan, vervolgens naar het kantoor in de Touwslagersbaan en nu al weer meer dan negen jaar in het prachtige pand aan de Kasteellaan te Wijchen. Het is een genot om bij te mogen dragen aan de kwaliteit van een prima vakantie voor onze gasten. Inmiddels is Griekenland na de vele vakantie en zakenreizen in de harten van mij en mijn familie gesloten en tracht ik ook de Griekse taal enigszins eigen te maken. Voor iedereen die al een reis voor komende zomer bij ons heeft geboekt: Kalo taxidi!

Conny Baltzer

Operational manager

Mijn naam is Conny Baltzer en ik ben sinds september 2003 voor Ross Holidays de manager van de afdeling marketing, welke verantwoordelijk is voor de gehele presentatie van Ross Holidays. Dit houdt in het vervaardigen van brochures, advertenties, website, promotionele activiteiten, mailingen, verzorgen van presentaties, kortom de totale promotie van ons Griekenland product. Ik ben al sinds ruim vijfentwintig jaar werkzaam in het toerisme en reclame. De laatste jaren bij het reclamebureau wat voor Ross Holidays de reclame verzorgde. Ik kan in mijn huidige functie deze ervaringen in toerisme en reclame heel goed combineren. Ik heb alle bestemmingen van Ross Holidays bezocht en aan den lijve ondervonden wat gasten van Ross Holidays voelen als ze via ons op vakantie gaan. Dit probeer ik, samen met mijn collega’s, in alle uitingen naar buiten toe, over te brengen. Mocht u specifieke vragen hebben en die in onze uitgebreide informatiekanalen niet kunnen vinden? Neemt u dan gerust contact op met mij of een van mijn collega’s. Met plezier vertellen wij u er uit eigen ervaring meer over.

Edwin Reijers

Backoffice

Mijn naam is Edwin Reijers en ik ben sinds januari 2020 werkzaam als medewerker backoffice. Ik ben al bijna 25 jaar werkzaam in het toerisme bij verschillende reisorganisaties. Reizen is mijn passie en wat is mooier om daar ook je werk van te kunnen maken. Griekenland is één van mijn favoriete bestemmingen met haar prachtige natuur, pittoreske dorpjes, oudheidkundige bezienswaardigheden, gastvrije bevolking en heerlijk klimaat. Ik heb dan ook al meerdere malen dit prachtige land mogen bezoeken en er zullen zeker nog vele bezoeken volgen.

Leandros Stefanou

Data Analist

Ik werk al sinds 2012 bij Ross Holidays, maar als zoon van Stefanos ben ik eigenlijk al mijn hele leven betrokken bij deze mooie organisatie. Als data analist kan ik bij Ross Holidays perfect mijn masterstudie datawetenschappen combineren met mijn passie voor Griekenland. U zult mij waarschijnlijk niet spreken aan de telefoon bij het maken van een boeking, maar achter de schermen doe ik er alles voor om uw vakantie onvergetelijk te maken! En wellicht zien we elkaar eens op een van onze accommodaties; Griekenland is (en blijft) natuurlijk mijn favoriete vakantiebestemming.

Julien van Hintum

Stagiair marketing

Hallo, mijn naam is Julien en ik ben sinds februari 2020 actief als marketingstagiair bij Ross Holidays. Hier ondersteun ik mijn collega’s in hun dagelijkse werkzaamheden. Helaas ben ik tot op heden nog niet naar Griekenland geweest, maar mijn collega’s hebben mij in een korte tijd al overspoeld met ontzettend leuke informatie over het mooie Griekenland waardoor ik er erg graag eens naar toe ga. Mijn passie en kennis van lekker eten en drinken wordt bij Ross Holidays zeker gevoed door de prachtige Griekse gerechten.

Sander Janssen

Marketing & IT manager

Yassas! U leest hier het verhaal van een Griekenlandliefhebber sinds 2011, toen ik voor het eerst het land bezocht. Wat een prachtig land, ‘s ochtends opstaan en genieten van verse broodjes de Griekse ochtendzon . In de middag naar een van de mooie stranden, waar het kristal heldere water duizend verschillende kleuren blauw laat zien. En dan ‘s avonds bij een taverne aan het water eten terwijl de bootjes in het water dobberen, het eten is heerlijk! Hier wilde ik meer mee gaan doen. Daarom ben ik in 2012 het Ross Holidays team gaan versterken en dat doe ik met erg veel plezier. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de schoonheid van kleinschalig Griekenland, zoals ik zelf ook op slag verliefd werd op dit land. Bent u al Griekenlandliefhebber? Mijn naam is Sander Janssen en ik wens u alvast een fijne vakantie.

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?

Vacatures

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord