Het team

Allen hebben wij dagelijks slechts één doel: U een fijne vakantie te bezorgen naar Corfú, Paxos, Lefkas, Kefaloniá, Itháki, Épiros, Pílion, Évia, Skyros, Skópelos, Alónissos, Andros, Tinos, Limnos, Lesbos, Chios, Samos, Pelopónnesos, Kýthira, West-Kreta, Zuid-Kreta, Kéa en Thassos (april t/m oktober) en in de winter (oktober t/m maart) naar de Pelopónnesos, Kalavrita, Kreta, Pílion, Thessaloníki en Athene. Wilt u persoonlijk met ons kennismaken? Kom dan gezellig langs bij ons in Wijchen of op de vakantiebeurs in het Utrecht waar wij met een stand vertegenwoordigd zijn. Yasas, oftewel tot ziens!

Charles Eltink

Manager

Na zes jaar ervaring te hebben opgedaan bij een reisorganisatie viel mijn oog op de functie van bedrijfsleider bij Ross Holidays. Het is alweer tweeëntwintig jaar geleden dat ik in deze uitdagende functie ben gestapt. Een heerlijke tijd met werkzaamheden op elk gebied. Van verkoop tot marketing, van inkoop vluchten tot reisleiding, alles passeert de revue.
De ontwikkelingen in het bedrijf heb ik mee mogen maken en mijn bijdrage aan kunnen leveren. Beginnend op de zolder aan de Kasteellaan, vervolgens naar het kantoor in de Touwslagersbaan en nu al weer meer dan negen jaar in het prachtige pand aan de Kasteellaan te Wijchen. Het is een genot om bij te mogen dragen aan de kwaliteit van een prima vakantie voor onze gasten. Inmiddels is Griekenland na de vele vakantie en zakenreizen in de harten van mij en mijn familie gesloten en tracht ik ook de Griekse taal enigszins eigen te maken. Voor iedereen die al een reis voor komende zomer bij ons heeft geboekt: Kalo taxidi!

Loekie Veltkamp-Netten

Reserveringsmedewerker

Mijn naam is Loekie Veltkamp-Netten. Sinds december 2009 ben ik werkzaam bij Ross Holidays. Na het afronden van de studie Leisure Management in Leeuwarden ben ik terecht gekomen in het toerisme. Eerst als hostess en later op kantoor van een kleine touroperator. Na een heerlijke vakantie met Ross Holidays was mijn belangstelling voor Griekenland gewekt. En inmiddels ben ik werkzaam bij de Griekenlandspecialist. Inmiddels heb ik diverse bestemmingen bezocht en ben alleen maar enthousiaster geworden over het land en hetgeen we aanbieden. Samen met mijn collega’s sta ik u te woord adviseer ik u over de mogelijkheden binnen het veelzijdige Griekenland! Graag tot horens.

Eline Raterink

Reserveringsmedewerker

Mijn naam is Eline Raterink en ik ben sinds juni 2017 werkzaam op de afdeling reserveringen. Na het afronden van mijn studie Hoger Toeristisch en Recreatief Onderwijs ben ik bij Ross Holidays terechtgekomen. Mijn eerste kennismaking met Griekenland was in 2007 toen ik afreisde naar Parga, Epiros. De gastvrijheid, het lekkere eten en de prachtige kleurschakeringen in het water maakten meteen een diepe indruk. Bij Ross Holidays heb ik de kans gekregen om meer te leren over dit land. Samen met mijn collega’s hoop ik een mooie vakantie naar Griekenland voor u te vinden. Alvast een goede vakantie!

Karin Kuppen

Administratie

Hallo, ik ben Karin Kuppen. Sinds februari 2008 werk ik bij Ross Holidays als administrateur, wat inhoudt dat ik verantwoordelijk ben voor de financiële administratie. Toen ik de vacature van Ross Holidays, de Griekenland specialist, zag, dacht ik direct aan het gastvrije, warme Griekenland waar ik al veel van had gehoord, maar op dat moment nog geen kennis mee had gemaakt. In 2017 was het dan eindelijk zo ver om Griekenland met eigen ogen te zien. Kreta was de bestemming die ik toen bezocht. Inmiddels werk ik 10 jaar met heel veel plezier bij de Griekenland specialist. De directe samenwerking tussen Ross Holidays en de Griekse agenten is zeer prettig. Ook het contact met de klanten van Ross Holidays over hun betalingen loopt soepel. Door deze op tijd te verwerken, bent u verzekerd van een tijdige toezending van uw reisbescheiden. Ik ben blij dat ik deel uit mag maken van het team van Ross Holidays.

Conny Baltzer

Operational manager

Mijn naam is Conny Baltzer en ik ben sinds september 2003 voor Ross Holidays de manager van de afdeling marketing, welke verantwoordelijk is voor de gehele presentatie van Ross Holidays. Dit houdt in het vervaardigen van brochures, advertenties, website, promotionele activiteiten, mailingen, verzorgen van presentaties, kortom de totale promotie van ons Griekenland product. Ik ben al sinds ruim vijfentwintig jaar werkzaam in het toerisme en reclame. De laatste jaren bij het reclamebureau wat voor Ross Holidays de reclame verzorgde. Ik kan in mijn huidige functie deze ervaringen in toerisme en reclame heel goed combineren. Ik heb alle bestemmingen van Ross Holidays bezocht en aan den lijve ondervonden wat gasten van Ross Holidays voelen als ze via ons op vakantie gaan. Dit probeer ik, samen met mijn collega’s, in alle uitingen naar buiten toe, over te brengen. Mocht u specifieke vragen hebben en die in onze uitgebreide informatiekanalen niet kunnen vinden? Neemt u dan gerust contact op met mij of een van mijn collega’s. Met plezier vertellen wij u er uit eigen ervaring meer over.

Sander Janssen

Marketing manager

Yassas! U leest hier het verhaal van een Griekenlandliefhebber sinds 2011, toen ik voor het eerst het land bezocht. Wat een prachtig land, ‘s ochtends opstaan en genieten van verse broodjes de Griekse ochtendzon . In de middag naar een van de mooie stranden, waar het kristal heldere water duizend verschillende kleuren blauw laat zien. En dan ‘s avonds bij een taverne aan het water eten terwijl de bootjes in het water dobberen, het eten is heerlijk! Hier wilde ik meer mee gaan doen. Daarom ben ik in 2012 het Ross Holidays team gaan versterken en dat doe ik met erg veel plezier. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de schoonheid van kleinschalig Griekenland, zoals ik zelf ook op slag verliefd werd op dit land. Bent u al Griekenlandliefhebber? Mijn naam is Sander Janssen en ik wens u alvast een fijne vakantie.

Leandros Stefanou

Data Analist

Ik werk al sinds 2012 bij Ross Holidays, maar als zoon van Stefanos ben ik eigenlijk al mijn hele leven betrokken bij deze mooie organisatie. Als data analist kan ik bij Ross Holidays perfect mijn masterstudie datawetenschappen combineren met mijn passie voor Griekenland. U zult mij waarschijnlijk niet spreken aan de telefoon bij het maken van een boeking, maar achter de schermen doe ik er alles voor om uw vakantie onvergetelijk te maken! En wellicht zien we elkaar eens op een van onze accommodaties; Griekenland is (en blijft) natuurlijk mijn favoriete vakantiebestemming.

Keje Sinnige

Data Scientist

Hallo allemaal! Als masterstudent Data Science and Entrepreneurship bij de Jheronimous Academy of Data Science leer ik hoe de wetenschap effectief in het bedrijfsleven kan worden gebruikt. Bij Ross Holidays betekent dat we bijvoorbeeld kijken naar de prestaties van bepaalde accommodaties om zo duidelijk in te zien wat onze klanten leuk vinden. Ik ben eind 2015 begonnen bij Ross Holidays om de website te onderhouden en heb uiteindelijk met nieuwe kennis nieuwe toepassingen gevonden. Dat Ross Holidays mij deze ruimte geeft maakt het natuurlijk een gave bijbaan! Nu ik hier werk, heb ik de mogelijkheid om Griekenland te ontdekken en kan ik met eigen ogen zien waarom Griekenland een perfecte vakantiebestemming is!

Nikki Tilleman

Reserveringen

Mijn naam is Nikki en ik ben sinds december 2017 werkzaam bij Ross Holidays. Na het afronden van mijn toeristische opleiding heb ik als hostess op verschillende bestemmingen gewerkt. Het is super leuk om nu aan de andere kant van het proces te staan. Voorheen zag ik de gasten op de bestemming, nu krijg ik de kans om hen vanaf het eerste contact te begeleiden, en samen met hen een mooie vakantie samen te stellen op één van onze bestemmingen!

Sven van de Wassenberg

Reserveringen

Mijn naam is Sven van de Wassenberg, sinds juli 2017 werkzaam bij Ross Holidays. Met een opleiding toerisme op het Koning Willem I College in ’s-Hertogenbosch achter de rug en een passie voor de vrije tijdsbranche, geniet ik ontzettend van mensen adviseren, begeleiden en animeren. Zo geef ik ook u graag advies over uw aankomende reis naar Griekenland!

Netty Graf

Administratie

Ik ben Netty Graf en ik ben vanaf juni 2017 werkzaam bij Ross Holidays op de afdeling Boekhouding. Al tijdens mijn sollicitatie kwam ik er achter wat voor een warm en gastvrij land Griekenland eigenlijk is. Helaas heb ik hier tot op heden nog geen kennis mee kunnen maken. Ik hoop snel af te rezien naar het land van het lekkere eten, de afwisselende landschappen en de welbekende Griekse gastvrijheid.

Sapho Papadopoulos

Marketing

Hallo! Mijn naam is Sapho Papadopoulos en ik ben sinds augustus 2017 werkzaam als marketing medewerker. Zoals mijn achternaam al doet vermoeden heb ik een Griekse achtergrond. Ik ben wel geboren in Nederland maar mijn vader is Grieks. Van kleins af aan kom ik dan ook al in dit prachtige land. Ik heb er zelfs 5 jaar lang gewoond, in Athene om precies te zijn. Nadat ik in juli succesvol mijn opleiding communicatie heb afgerond was het dus ook een schot in de roos om bij Ross Holidays te kunnen beginnen. Yiassas!

Willem Koning

Stagiair Boekhouding

Mijn naam is Willem Koning en ik ben sinds augustus 2017 werkzaam als stagiair op de afdeling boekhouding. Voordat ik ging studeren dacht ik altijd dat boekhouding iets voor alleen banken was. Tijdens mijn studie bedrijfseconomie is daar echter verandering in gekomen. Inmiddels in mijn 3e jaar van mijn studie is voor mij de mogelijkheid ontstaan om bij Ross Holidays stage te lopen. Zelf ben ik 2 keer in Griekenland geweest, in Kreta en in Kos. De eerste ontmoeting met Griekenland was ongeveer 6 á 7 jaar geleden. Ik kan daarom met overtuiging vertellen dat Griekenland u veel moois te bieden heeft.

Mike Peters

Stagiair Marketing

Mijn naam is Mike Peters en ik loop sinds augustus 2017 stage bij Ross Holidays op de marketing afdeling. Ik zit in mijn 3e jaar van de opleiding commerciële economie, waarin marketing veel aan bod komt. Omdat reizen mij enorm aanspreekt voelde dit als de juiste stage voor mij. Helaas ben ik echter nog nooit in Griekenland geweest, maar ik begin het land wel steeds meer te bewonderen. Wie weet ben ik daar de aankomende zomer dus te vinden!

Maikel Elsing

Stagiair Reserveringen

Mijn naam is Maikel Elsing en loop stage sinds oktober 2017 bij de afdeling reserveringen. Ross holidays stond bij mij altijd bekend als dé touroperator om mee op vakantie te gaan naar Griekenland. Mijn liefde voor Griekenland begon al sinds mijn jeugdjaren en sinds dien kom ik er elk jaar terug. Eilanden die ik heb bezocht zijn; Kreta, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kos, Skiathos en Skopelos. Vriendelijke mensen, schitterende natuur, lekker eten, heerlijk weer en met een café frappé op een terrasje zitten genietend van het uitzicht, dat is voor mij Griekenland!

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?

Vacatures

Deel met vrienden of reisgenoten

Om Rossholidays.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleidAkkoord