Olympic Airways

Naar de bestemmingen Limnos en Chios vliegt u met luchtvaartmaatschappij Olympic Airways.

Alles regelt u eenvoudig via Olympic Airways My Booking

Online check-in

De online check-in opent 48 uur voor vertrek en sluit 30 minuten voor vertrek van de vlucht. U kunt eenvoudig vooraf online inchecken zodat u zeker bent van plaatsen naast elkaar in het vliegtuig. Hiervoor heeft u het zogenaamde PNR-nummer nodig dat u vindt op uw vliegbevestiging, rechts onder de vluchtgegevens. Dit nummer bestaat uit 6 karakters en is opgebouwd uit hoofdletters en/of cijfers.

Bagage

U mag 2 stuks handbagage meenemen die bij elkaar 8 kg mogen wegen. 1 stuk handbagage met een maximaal formaat van 56x45x25 cm (zoals een rugzak of trolley) en een accessoire (zoals een kleine handtas, cameratas of laptoptas), die plaatst u onder de stoel voor u. Vloeistoffen, gels en spuitbussen mogen in aparte verpakkingen mee als handbagage. De verpakkingen mogen maximaal 100 ml groot zijn. Deze moeten bij elkaar worden verpakt in één hersluitbare zak van maximaal 1 liter per persoon. Afhankelijk van het soort ticket mag een koffer van 23 kg meegenomen worden als ruimbagage.

De tarieven van de ruimbagage kunt u vinden op de site van Olympic Airways. Het boeken van (extra) ruimbagage kunt u doen op de site van Olympic Airways bij ‘My Booking’.

Olympic Airways

Bagage bijboeken, stoelreservering en online inchecken regelt u eenvoudig via Olympic Airways 'My booking'.

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten