Sky Express

Enkele bestemmingen bieden wij aan met een vlucht van luchtvaartmaatschappij Sky Express.

Alles regelt u eenvoudig via de website van Sky Express . Bovenin via de link My Booking.

Online check-in

De online check-in opent 48 uur voor vertrek en sluit 3 uur voor vertrek van de vlucht. U kunt eenvoudig vooraf online inchecken zodat u zeker bent van plaatsen naast elkaar in het vliegtuig. Hiervoor heeft u het zogenaamde PNR-nummer nodig dat u vindt op uw vliegbevestiging, rechts onder de vluchtgegevens. Dit nummer bestaat uit 6 karakters en is opgebouwd uit hoofdletters en/of cijfers.

Online inchecken Sky Express

Bagage

U mag maximaal 2 stuks handbagage meenemen die bij elkaar 8 kg mogen wegen. 1 stuk handbagage met een formaat van maximaal 55x40x23 cm en 1 accessoire (zoals een kleine handtas, cameratas of laptoptas), die u plaatst onder de stoel voor u. Vloeistoffen, gels en spuitbussen mogen in aparte verpakkingen mee als handbagage. De verpakkingen mogen maximaal 100 ml groot zijn. Deze moeten bij elkaar worden verpakt in één hersluitbare zak van maximaal 1 liter per persoon. Afhankelijk van het soort ticket mag een koffer van 23 kg meegenomen worden als ruimbagage.

De tarieven van de ruimbagage kunt u vinden op de site van Sky Express. Het boeken van (extra) ruimbagage kunt u doen op de site van Sky Express bij ‘My Booking’.

Sky Express

Bagage bijboeken, stoelreservering en online inchecken regelt u eenvoudig via Sky Express My booking

keyboard_arrow_leftkeyboard_arrow_right

Deel met vrienden of reisgenoten

Deel met vrienden of reisgenoten