Ross Holidays
Meer over Stefanos’ bijzondere reizen
Stefanos'Bijzondere reizen

Stefanos’ bijzondere reizen

Mijn land heeft zoveel mooie dingen te bieden, die u misschien niet direct kunt vinden. Daarom heb ik naar mijn eigen idee, en die ik altijd zelf heb willen maken of al eerder in mijn leven gemaakt heb, bijzondere reizen voor u samengesteld. Deze zijn als combinatie te boeken voor een speciale prijs. Houdt u deze pagina’s in de gaten want het aanbod zal in de toekomst zeker nog groeien. Steeds staat vermeld wat bij de reis is inbegrepen. Bootovertochten zijn niet bij de prijs inbegrepen maar uiteraard kunnen wij de reservering hiervoor wel voor u verzorgen. U haalt de tickets ter plaatse op en betaalt deze aan het loket.

Ik beveel u de onderstaande reizen van harte aan!

Zuid-Kreta & Kythira

De combinatie van Zuid-Kreta met een explosie van ruige natuur onderbroken door kleine lieflijkheden zoals een gele bloem tussen de rotsen met Kythira dat een eiland op zich is. Een interessante reis die makkelijk te maken is.

Lees meer

West-Kreta & Kythira

Een combinatie die voor velen misschien niet direct voor de hand ligt, maar door de goede bootverbinding tussen beide een bijzonder resultaat geeft. Met recht een van mijn bijzondere reizen.

Lees meer

Parga & Zagoria & Lefkas

Parga en Lefkas is een voor de hand liggende combinatie vanwege de ligging ten opzichte van elkaar. Maar waarom niet een kleine omweg maken om het indrukwekkende achterland beter te verkennen? Breng een bezoek aan de Zagoria en u zult beamen dat het hier prachtig is.

Lees meer

Kefalonia & mini autorondreis & Peloponnesos

Het kleurrijke Kefalonia is gelegen tegenover het interessante vasteland de Peloponnesos. Niet voor niets wordt dit wel de bakermat van de Griekse geschiedenis genoemd. Na een korte overtocht maakt u een korte trip langs enkele van de culturele hoogtepunten van dit deel van Griekenland om vervolgens te relaxen in Stoupa.

Lees meer

Noord-Evia & Pilion

Een unieke combinatie van twee authentieke gebieden van Griekenland; Noord-Evia met prachtige stranden, een veelvoud aan kloosters en enkele historische bezienswaardigheden en Pilion dat volgens de Griekse mythologie ooit het zomerverblijf was van de twaalf goden. Pilion is de unieke combinatie van bergen en zee.

Lees meer

Lefkas & Kefalonia

Een combinatie die in eerste instantie niet snel bij mensen op komt, Lefkas met zijn schitterende kustlijn en Kefalonia dat, ondanks zijn grootte, nog altijd als eiland aanvoelt. Een bijzondere combinatie voor een indrukwekkende reis.

Lees meer

Andros & Tinos & Athene

De combinatie van Andros, Tinos en Athene voert u langs de mooiste plekken. Van watervallen, prachtige natuur, verlaten stranden en de bijzondere cultuur in de oude stad Chora. Een reis vol indrukken.

Lees meer

Kamisiana & Kalives & Plakias

Tijdens de bijzondere reis naar Kamisiana, Kalives en Plakias kan Kreta tot op de bodem worden verkend. De stille stranden, de gezellige dorpen, de weidse uitzichten en de indrukwekkende natuur dat niet alleen met de auto goedte doorkruisen is, maar ook te voet.

Lees meer